Στα μεγάλα ‘’πορτοφόλια’’ στοχεύει ο Ελληνικός Τουρισμός προκειμένου να αυξήσει όχι τόσο τις αφίξεις όσο τις εισπράξεις, με το βλέμμα στην επόμενη μέρα της πανδημίας. Αυτός άλλωστε είναι ο σκοπός του ταξιδιού  του υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη στη Σαουδική Αραβία.

Προ πανδημίας τα νούμερα από τη χώρα αυτή ήταν κοντά στις 34.000 ωστόσο πλέον με την αύξηση των πολυτελών, 5άστερων μονάδων οι προϋποθέσεις για προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών φαίνεται ότι είναι παραπάνω από θετικές.

Εξαιρετικά σημαντική ήταν η συνάντηση που είχε ο υπουργός Τουρισμού με ανώτατα στελέχη του εθνικού αερομεταφορέα της Σαουδικής Αραβίας, Saudia προκειμένου να διερευνηθεί η βιωσιμότητα νέων δρομολογίων από και προς την Ελλάδα.

Παράλληλα, κατά την παραμονή του στη Σαουδική Αραβία, ο κ. Χάρης Θεοχάρης συναντήθηκε με εκπροσώπους επιχειρηματικών ομίλων με μακρόχρονη παρουσία στην Ελλάδα και ειδικότερα με στελέχη των Olayan και Al Rachel Group, όπου συζητήθηκαν οι προοπτικές επέκτασης των επενδύσεων των συγκεκριμένων ομίλων στη χώρα μας.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here