Η περσινή χρονιά για την Premier Capital plc, developmental licencee της McDonald’s μόνο άσχημη δεν ήταν. Δέκα νέα εστιατόρια το 2018 σε έξι ευρωπαϊκές αγορές ενώ για το 2019 το μενού ξεκίνησε με την λειτουργία ενός ακόμα εστιατορίου στην Ελλάδα τον Ιανουάριο.

Στο επενδυτικό πλάνο του Ομίλου για φέτος το άνοιγμα 13 εστιατορίων συνολικά.

Τα νέα εστιατόρια εντάσσονται στο επενδυτικό πρόγραμμα ύψους €64 εκατομμυρίων με στόχο τη διεύρυνση του δικτύου της Premier Capital στην Ελλάδα, στις Βαλτικές χώρες, στη Ρουμανία και στη Μάλτα, στα 176 εστιατόρια μέχρι το 2021.

Από τον Ιανουάριο 2018 μέχρι τον Ιανουάριο 2019, δημιουργήθηκαν 11 νέα εστιατόρια, εκ των οποίων τα τέσσερα εγκαινιάστηκαν στη Ρουμανία τον Δεκέμβριο, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των εστιατορίων McDonald’s που λειτουργεί η Premier Capital σε 147. Ο αριθμός των εργαζομένων ξεπερνά σήμερα τους 8.200 ανθρώπους. Τα οκτώ από τα νέα εστιατόρια άνοιξαν στη Ρουμανία, εκ των οποίων τα τέσσερα διαθέτουν τις υπηρεσίες McDrive και McCafe. Τα δύο νέα εστιατόρια στην Ελλάδα και το ένα στη Λιθουανία διαθέτουν την υπηρεσία McDrive.
Το νέο κατάστημα McDonald’s στη Λάρισα

Το πρόγραμμα αναβάθμισης του δικτύου της Premier Capital συνεχίστηκε και το 2018 με την ανακαίνιση 22 εστιατορίων σε Ελλάδα, Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία και Ρουμανία. Τα ανακαινισμένα εστιατόρια ενσωματώνουν τις πιο πρόσφατες καινοτομίες της McDonald’s με μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks) και ανανεωμένη κουζίνα, καθώς και με την υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service) και αναβαθμισμένους χώρους για πάρτι. Το πρόγραμμα αναβάθμισης έχει ήδη ολοκληρωθεί σε Εσθονία, Λετονία και Λιθουανία και ως το 2020 θα έχει ολοκληρωθεί και σε Ελλάδα, Ρουμανία και Μάλτα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Premier Capital συνέχισε να αναπτύσσεται το 2018 με μεγαλύτερο ετήσιο ρυθμό καθώς οι συγκρινόμενες πωλήσεις και ο αριθμός επισκεπτών αυξήθηκαν κατά 10% και 4% αντίστοιχα, συγκριτικά με το 2017.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here