Με τη βοήθεια ενός κινητού και μιας σύγχρονης ελληνικής εφαρμογής, η στάθμευση του αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο των Χανίων έχει γίνει εύκολη, γρήγορη και διασκεδαστική υπόθεση. H Cityzen Parking & Services είναι μια εταιρεία με πολλές δραστηριότητες στο χώρο του parking.  Λειτουργεί ήδη ένα μεγάλο δίκτυο σταθμών στην Αττική ενώ από το περασμένο καλοκαίρι και από τον Αύγουστο του 2018,  η  Cityzen Parking & Services κατέπλευσε  στην Κρήτη, αναλαμβάνοντας τη διαχείριση του επίσημου χώρου στάθμευσης του Αεροδρομίου των Χανίων.

Το πρώτο μεγάλο πλεονέκτημα του νέου συστήματος που εφαρμόζει η Cityzen Parking & Services είναι πως ο χώρος στάθμευσης βρίσκεται μέσα στο αεροδρόμιο, 30 μέτρα απέναντι από το κεντρικό κτίριο, μόλις ένα λεπτό με τα πόδια. Οι επιβάτες απολαμβάνουν την άνεση  πριν από την πτήση. Ο χρόνος είναι χρήμα. Γι’ αυτό όσοι επιλέγουν τις υπηρεσίες Cityzen Parking & Services κερδίζουν διπλά.

Με τις νέες καινοτόμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρει μπορεί ο καθένας να κλείσει τη θέση του είτε μέσω του υπολογιστή σου είτε κατεβάζοντας το Cityzen app στο κινητό, εξασφαλίζοντας θέση στάθμευσης σε ακόμη χαμηλότερες τιμές και κερδίζοντας με αυτό τον τρόπο ακόμη περισσότερο χρόνο.  Η αναμονή στο ταμείο και η πληρωμή με μετρητά είναι πλέον παρελθόν. Η είσοδος και έξοδος από το Cityzen parking γίνεται εύκολα, γρήγορα και οικονομικά…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here