Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το στρατηγικό πλάνο της δανέζικης αλυσίδας, JYSK, για την ελληνική αγορά.

Ο Lars Larsen, ιδρυτής της εταιρείας συνεχίζει να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία όπως αποδεικνύεται από την πορεία και επέκταση του ομίλου στη χώρα.

Το αρχικό πλάνο σιγά σιγά εκπληρώνεται, καθώς όταν η εταιρεία πρωτοεμφανίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2015 στην ελληνική αγορά είχε θέσει ως στόχο το άνοιγμα 40 καταστημάτων την 5ετία.

Πλέον – και με τα εγκαίνια στο Κιλκίς – απαριθμεί 33 καταστήματα και σχεδιάζει τα επόμενα, αναζητώντας  τα κατάλληλα σημεία για να φιλοξενήσουν ένα κατάστημα JYSK.

Ο Sandor Szimeiszter, Country Manager JYSK Ελλάδας και Ουγγαρίας αναφέρει: «Το άνοιγμα δέκα νέων καταστημάτων στη διάρκεια του οικονομικού έτους που τελείωσε στις 31 Αυγούστου 2019 αποδεικνύει ότι το πενταετές πλάνο επέκτασης της JYSK Ελλάδας είναι σε πλήρη εξέλιξη. Τα πρώτα τέσσερα χρόνια λειτουργίας της JYSK στην Ελλάδα οι πωλήσεις μας αναπτύσσονται σταθερά ανοδικά, κάτι που δείχνει ότι το επιχειρηματικό μοντέλο μας και οι εξαιρετικές προσφορές μας έχουν απήχηση στους πελάτες μας. Το δίκτυό μας αριθμεί ήδη 32 καταστήματα στην Ελλάδα και εκτός του καταστήματος του Κιλκίς πολλά νέα καταστήματα θα ανοίξουν τους επόμενους μήνες. Η συνεχής επέκταση του δικτύου μας είναι σε απόλυτη συμφωνία με τη στρατηγική μας, που είναι να έρθουμε πιο κοντά στους πελάτες μας έτσι ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι από αυτούς να έχουν εύκολη και γρήγορή πρόσβαση σε ένα κατάστημα JYSK».

Ο Retail Manager JYSK Ελλάδας, Γιώργος Τσιρώνης, σημειώνει για το νέο κατάστημα: «Οι πελάτες στο κατάστημα του Κιλκίς θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα ειδών ύπνου που εξειδικεύεται η JYSK, όπως παπλώματα, στρώματα, μαξιλάρια και λευκά είδη, αλλά και σε μία ευρεία γκάμα επίπλων σπιτιού και κήπου, ειδών διακόσμησης και άλλων προϊόντων, έξυπνα και προσεκτικά διαλεγμένων για να καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου σπιτιού. Στόχος μας είναι να απολαμβάνουν κάθε εβδομάδα εξαιρετικές προσφορές, αξιόπιστη ποιότητα, ευκολία στις αγορές και ανταγωνιστική εξυπηρέτηση μέσα από το κατάστημα, το e-shop JYSK.gr αλλά και την υπηρεσία μας Click & Collect».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν υπαρχει σελιδα που να φαινονται οι διευθυνσεις και τα τηλεφωνα των κατασρηματων της εταιρειας JYSK στην Αθηνα . Αν υπαρχει παρακαλω στειλτε μου στο email Ευχαριστω

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here