Πρόσφατα στην Τήνο πουλήθηκε ένα από τα ωραιότερα σπίτια του νησιού, αν όχι (για πολλούς) το ωραιότερο.

Βρίσκεται σε μία από τις πιο προνομιούχες και δημοφιλείς περιοχές του νησιού, στην παραλία Καλύβια κάτω από το χωριό Καρδιανή ένα πραγματικό μπαλκόνι του Αιγαίου με θέα τη Σύρο και το απέραντο γαλάζιο.

Το σπίτι αυτό το έχτισε ο πρώην Διευθυντής της Ελευθεροτυπίας Σεραφείμ Φυντανίδης, μαζί με την σύζυγό του Βιργινία Βεντουράκη στη δεκαετία του ’90 και έζησε για χρόνια μέρες δόξας καθώς εκεί το ζευγάρι περνούσε τις διακοπές του μαζί με πλήθος διάσημων καλεσμένων από το χώρο της πολιτικής, του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου.

Στη συνέχεια όμως όταν ο Σερ. Φυντανίδης και η Ελευθεροτυπία πήραν «διαζύγιο», τα οικονομικά προβλήματα «έπνιξαν»την οικογένεια με αποτέλεσμα η ιδιοκτησία του εμβληματικού ακινήτου να περάσει στα χέρια των πιστωτριών τραπεζών.

Έτσι το ακίνητο βγήκε στο «σφυρί» πριν λίγο καιρό με αρχική τιμή το 1,4 εκατ. ευρώ.

Η καλύτερη προσφορά που δόθηκε στη δημοπρασία ήταν στο 1,8 εκατ. από την εφοπλίστρια Κλέλια Χατζηιωάννου την γνωστή και ως «πριγκίπισσα των τάνκερ» το όνομα της οποίας φιγουράρισε στην τελευταία λίστα του Forbes ανάμεσα σε αυτά με τους πλουσιότερους επιχειρηματίες του κόσμου με περιουσία άνω του $1 δις.

Μικρή αλλά σημαντική λεπτομέρεια προσωπικού χαρακτήρα: Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Βιργινία Βεντουράκη ήταν μία από τις δύο νονές στην βάπτιση της πανέμορφης κορούλας της Κλέλιας Χατζηιωάννου.

Προφανώς η νονά θα μπορεί να επισκέπτεται το καλοκαίρι τη βαφτισιμιά της για μερικές μέρες στο παλιό της…σπίτι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here