Ο Κώστας Μήτσιος νέος Αναπληρωτής Τεχνικός Διευθυντής της Space Hellas Κ αθήκοντα Αναπληρωτή Τεχνικού Διευθυντή, της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Space Hellas ανέλαβε ο Κώστας Μήτσιος, από 1 Ιουλίου 2020.
Ο Κώστας Μήτσιος με εξειδίκευση στο business development και τη διοίκηση προσωπικού στον χώρο των νέων τεχνολογιών αιχμής, έχει διανύσει ήδη μια επιτυχημένη καριέρα σε θέσεις ευθύνης τόσο στην ελληνική αγορά, όσο και στο εξωτερικό.
Η σημαντική εμπειρία και οι γνώσεις του στον χώρο των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής όπου εργάζεται 26 χρόνια, είναι βέβαιο ότι θα συμβάλλουν σημαντικά στο έργο της εταιρείας.
Η Space Hellas ακολουθώντας τους στρατηγικούς της στόχους επενδύει συνεχώς σε ικανά και έμπειρα στελέχη, εστιάζοντας ιδιαίτερα στην περαιτέρω ανάπτυξη και βελτίωση των υπηρεσιών της, αλλά και στην συνεχή εφαρμογή νέων τεχνολογιών προς όφελος των πελατών της.
Η παρουσία του Κώστα Μήτσιου έρχεται να ενισχύσει το ήδη ισχυρό δυναμικό της Space Hellas και να δημιουργήσει νέες προοπτικές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here