Αδιαμφισβήτητος leader στον κλάδο της, η Space, είναι αλήθεια πως -χρηματιστηριακά- είχε μείνει πίσω, συγκριτικά, με την τελευταία ανοδική κίνηση μετοχών εταιρειών του κλάδου.
Στις 8 Ιανουαρίου, με αφορμή τη συμμετοχή της Space στον διαγωνισμό για τις “νέες ταυτότητες” εκτιμούσαμε, ότι η εισηγμένη ετοιμάζει την εκτόξευση της σε νέα ατμόσφαιρα.
  • Η ουσία είναι, πως τα οικονομικά μεγέθη, το status της εταιρείας, οι νέες συνεργασίες εντός & εκτός συνόρων, τα projects και οι επενδύσεις δικαιολογούσαν αποτίμηση μεγαλύτερη απ΄ αυτήν, που είχε την Τετάρτη 8/1 στο χρηματιστηριακό ταμπλό.
Ωστόσο το τελευταίο διάστημα, στη μετοχή διαμορφώθηκαν προϋποθέσεις μόχλευσης, ενισχύθηκε η συναλλακτικότητα με τους αγοραστές να ανεβάζουν, σταδιακά, τον πήχη υψηλότερα.
Έτσι, στην χθεσινή συνεδρίαση σημειώθηκε και νέα άνοδος, 3,41% στα 5,16 ευρώ, ανεβάζοντας την απόδοση στο +11,93% από την αρχή του έτους.
Υψηλή τιμή 52 εβδομάδων, στα 5,55 € και χαμηλή στα 4,30 ευρώ. Και αποτίμηση στα 33,32 εκατ. € συγκριτικά υποτιμημένη σε σχέση με μετοχές εταιρειών του κλάδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ