Στα 31,64 εκατ. ευρώ η χρηματιστηριακή αποτίμηση της Space Hellas, με την αγορά να εκτιμά πως ενδεχόμενη συμμετοχή της εισηγμένης στο project για τις νέες ταυτότητες θα μπορούσε να την ανεβάσει, άνετα, κατηγορία.
Η Space Hellas συμμετέχει, μέσω του σχήματος της βελγικής Ζetes και της Pitkit Zetres Smartech (της κοινοπραξίας των Bέλγων με την ισραηλινή Pitkit, που λειτουργεί ήδη με επιτυχία το υπερσύγχρονο σύστημα των ταυτοτήτων στο Ισραήλ) σε μία θετική για αυτήν συγκυρία.
  • Ο Διευθύνων Σύμβουλος Δρ. Ιωάννης Μερτζάνης αναφερόμενος- τέλη Σεπτεμβρίου με αφορμή την ανακοίνωση των αυξημένων αποτελεσμάτων 6μηνου- στην πορεία του ομίλου, έκανε λόγο για νέο ιστορικό υψηλό έτους 2019).
Η υπογραφή σημαντικών συμβάσεων, το 2019, και η έναρξη υλοποίησης μεγάλων έργων τόσο του δημόσιου όσο του ιδιωτικού τομέα, δημιουργεί αυξημένες προοπτικές εσόδων για τα επόμενα έτη.
  • Η Space, πετυχαίνει από το 2017 συνεχή ρεκόρ πωλήσεων, ανεβάζοντας τον πήχη υψηλότερα το 2018, για να προχωρήσει το 2019 σε κινήσεις προστιθέμενης αξίας (ενδεικτικά αύξησε στο 32,6% τη συμμετοχή της στην ολλανδική WEB-IQ, υπηρεσίες Cybersecurity στην Golf Investment Corp., στο Κουβέιτ) φροντίζοντας σταθερά το επενδυτικό κοινό της (μέρισμα 0,06/μτχ για το 2018) και διεκδικώντας μία ακόμη καλύτερη θέση και στο χρηματιστηριακό ταμπλό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here