Το future του S&P 500 χάνει τις 2.923 μονάδες που ήταν το επίπεδο υποστήριξης που σημειώσαμε χθες και είχαμε αναφέρει ότι ήταν πιθανότερο να κινηθεί χαμηλότερα, με τα επόμενα όρια στήριξης στις 2.880 / 2.890 μονάδες. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος για σήμερα.

Προς τα επάνω, την Τετάρτη έφτασε στις 2.975,75 μονάδες και την Τρίτη στις 2.976 μονάδες, οπότε είναι ξεκάθαρο πού τοποθετούνται τα χρήματα.

Στην τελευταία μας έκθεση, αναφέραμε ότι είδαμε σημάδια οροφής και εξάντλησης στο τεχνολογικό Nasdaq και ότι το σύστημα είχε ξεκινήσει σοβαρές πωλήσεις για μερικές από τις ισχυρότερες μετοχές του, όπως το Facebook και άλλες..βαρέων βαρών. Μπορεί να αντιμετωπίζουμε ένα σημαντικό ανώτατο όριο στις ΗΠΑ και εάν αυτό επιβεβαιωθεί, θα έχουμεμεγάλες πτώσεις, όχι μόνο στον S&P 500, αλλά και σε όλα τα παγκόσμια χρηματιστήρια. Το συνημμένο γράφημα 5 λεπτών δείχνει ξεκάθαρα μια βραχυπρόθεσμη διαμόρφωση οροφής. Εφόσον δεν ξεπερνά τις 2.975 / 3.030 μονάδες, ξεχνάμε τις ανοδικές θέσεις και στην πραγματικότητα έχουμε ήδη δώσει ένα μήνυμα αυτήν την εβδομάδα για κλείσιμο των longs και άνοιγμα των short. Το κλειδί για την επιβεβαίωση της στροφής θα είναι η απώλεια των 2.880 μονάδων. Καλό Σαββατοκύριακο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here