Του Ιωάννη Κανταρτζή

Το future του S&P 500 παρουσίασε απότομη άνοδο μετά την είδηση για το εμβόλιο, αλλά στη συνέχεια «ξεφούσκωσε» πολύ περισσότερο από ό,τι οι ευρωπαϊκοί δείκτες. Θεωρούμε το λιγότερο, περίεργο, ότι αμέσως μετά τις αμερικανικές εκλογές βγαίνει η είδηση για το εμβόλιο Covid.

Είδαμε ότι το Nasdaq θα μπορούσε να σχηματίσει ένα μακροπρόθεσμο ανώτατο όριο με τις κύριες αναφορές της αμερικανικής αγοράς, όπως η Apple, η Google, το Facebook ή η Microsoft μεταξύ των υπολοίπων. Θα είναι ενδιαφέρον να παρακολουθήσετε αυτές τις ενέργειες στη ζωντανή συνεδρία συναλλαγών σήμερα το απόγευμα, καθώς θα μπορούσαν να υπάρχουν βραχυπρόθεσμες και μεσοπρόθεσμες ευκαιρίες πώλησης.

Προς το παρόν, η Google και το Facebook είναι τα αγαπημένα μας, αλλά δεν αποκλείουμε ούτε την Apple. Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να μάθουμε, αλλά η υπέρβαση αγορών αυτών των αποθεμάτων είναι «βάναυση» και παρόλο που μπορεί να έχουν ακόμα κάποια διαδρομή προς την κορυφή, πιστεύουμε ότι δεν θα είναι πολύ μακριά και ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος σημαντικής μείωσης τους επόμενους μήνες.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here