Στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου μέσω συνεργασίας με τοπικό αντιπρόσωπο εισέρχεται  η SoftOne, μέλος του ομίλου εταιρειών Olympia, πραγματοποιώντας ένα ακόμη βήμα στην κατεύθυνση της επέκτασης των δραστηριοτήτων της πέραν των ορίων της Ελλάδας και της ΝΑ Ευρώπης.

Εφαρμόζοντας το ευρύτερο στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης και εξωστρέφειάς της, η SoftOne εισέρχεται στη βρετανική αγορά μέσω της σύναψης αποκλειστικής συνεργασίας με την εταιρεία Smart Cloud Software.

Στόχος της εταιρείας να αποτελέσει έναν ισχυρό Cloud ERP Provider, καθώς επίσης και έναν πολύτιμο σύμμαχο στην προσπάθεια ψηφιακού μετασχηματισμού των εγχώριων και ξένων επιχειρήσεων.

Κατέχοντας πολυετή εμπειρία και ισχυρή τεχνογνωσία σε προϊόντα και υπηρεσίες επιχειρηματικού λογισμικού, η Smart Cloud Software προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υλοποίησης λύσεων ERP και CRΜ, υποστηρίζοντας πλήθος διαφορετικών επιχειρηματικών κλάδων:

  • από την παραγωγή και τις κατασκευές έως τον τομέα της υγείας,
  • το λιανεμπόριο και
  • τη βιομηχανία της φιλοξενίας.

Η συμφωνία βρίσκεται ήδη στη φάση της υλοποίησης από τις αρχές Ιουνίου, καθώς οι δύο εταιρείες έχουν δρομολογήσει όλες τις απαραίτητες εργασίες και ενέργειες για την προώθηση των Cloud λύσεων της SoftOne στην τοπική αγορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here