«1821» και «Freedom» είναι τα ονόματα των δύο νέων Airbus Α320neo που παρέλαβε  η SKY express του Κρητικού επιχειρηματία κ. Γρύλου.

Τα 2 ολοκαίνουργια Airbus A320neo κατέφτασαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με τις επετειακές πτήσεις GQ2021, GQ200 και υπογραμμίζουν την τεράστια σημασία της ημέρας.

Η SKY express έδωσε στα δύο νέα μέλη του στόλου της ονόματα εμπνευσμένα από τη μεγάλη επέτειο για να τιμήσει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση μαζί με ολους τους Έλληνες.

«H SKY express, ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρία, γιορτάζει το ένδοξο παρελθόν με το βλέμμα στραμμένο στην Ελλάδα του αύριο που δημιουργεί, εξελίσσεται και δυναμώνει. Τα Airbus Α320neo “1821” και “Freedom” θα διασχίζουν τους αιθέρες και θα μεταφέρουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και πέρα από τα σύνορα, σε συνολικά 39 εθνικούς και διεθνείς προορισμούς, το αίσθημα της περηφάνιας που νιώθουμε όλοι ως Έλληνες. Με πίστη στις δυνατότητές μας θα πετάμε μαζί κάθε χρόνο ψηλότερα» αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here