Το Skroutz Food, η νέα υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού από το Skroutz.gr, είναι πλέον διαθέσιμη αρχικά στην Αττική και έρχεται να προσφέρει μια πλούσια γκάμα επιλογών σε γεύσεις και κουζίνες και μια εξαιρετική εμπειρία delivery, εφάμιλλη της ποιότητας και της αξιοπιστίας που χαρακτηρίζουν τη δημοφιλή πλατφόρμα online αγορών.

Με το Skroutz Food η παραγγελία πραγματοποιείται γρήγορα και με λίγα κλικ, αφού οι καταναλωτές θα συναντήσουν ένα οικείο και απλό περιβάλλον χρήσης, όπου εισάγοντας τη διεύθυνσή τους θα δουν συγκεντρωμένα όλα τα διαθέσιμα εστιατόρια και καφέ της περιοχής τους. Για κάθε κατάστημα υπάρχει το πλήρες μενού, αναλυτική περιγραφή των πιάτων, το ωράριο λειτουργίας και οι πληροφορίες για το χρόνο παράδοσης και το κόστος ελάχιστης παραγγελίας. Η διαδικασία της παραγγελίας και της πληρωμής είναι γρήγορη και απλή, καθώς βασίζεται στην εμπειρία που προσφέρει το Skroutz.gr εδώ και χρόνια.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στο μεγαλύτερο μέρος της Αττικής, περιλαμβάνοντας περισσότερα από 1.000 εστιατόρια και καφέ, ανάμεσα στα οποία μεγάλες γνωστές αλυσίδες και επιλεγμένα παραδοσιακά συνοικιακά καταστήματα, που πρότειναν οι καταναλωτές κατά τη δοκιμαστική περίοδο λειτουργίας του Skroutz Food. Επίσης, καθημερινά προστίθενται νέες περιοχές και καινούργια καταστήματα που καλύπτουν κάθε προτίμηση.

Το πλάνο της εταιρείας είναι σταδιακά το Skroutz Food να επεκταθεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, προκειμένου η παραγγελία online delivery να γίνει μια εξαιρετική εμπειρία!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here