Νέες υπηρεσίες προσφέρει η ᾽ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ’ μέσω click away. H μεγάλη αλυσίδα παρέχει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επιλέξουν δώρα από μια ευρεία γκάμα παιδικού ρουχισμού και παιχνιδιών.

Στη σχετική ανακοίνωση του Ομίλου αναφέρονται τα εξής:

Έχετε τη δυνατότητα να παραγγέλνετε Παιχνίδια και Παιδικά Ρούχα μέσω click away σε μεγάλα Καταστήματά μας.

Τα βήματα είναι:

 1. Δίνετε την παραγγελία σας είτε με email είτε με SMS είτε τηλεφωνικώς στο Κατάστημα από το οποίο επιθυμείτε να παραλάβετε.
  Στην παραγγελία σας θα πρέπει να μας αναφέρετε:

  • Το ονοματεπώνυμό σας
  • Τον αριθμό του κινητού σας
  • Ποσότητα και είδος/-η (περιγραφή ή κωδικός ή φωτογραφία). Για τη διευκόλυνσή σας, έχει δημιουργηθεί ηλεκτρονικός κατάλογοςτων ειδών.
   Σε περίπτωση έλλειψης κάποιου είδους, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
 2. Λαμβάνετε το ταχύτερο δυνατόν SMS στο κινητό σας, από το Κατάστημά μας, με την επιβεβαίωση της εκτέλεσης της παραγγελίας σας.
 3. Αποστέλλετε απαντητικό SMS, με την επιθυμητή ημέρα και ώρα παραλαβής της παραγγελίας (π.χ. Σήμερα 18:00 ή Τετάρτη 14:30), εντός ωραρίου Καταστήματος (Δευτέρα έως Παρασκευή: 08:00 – 21:00, Σάββατο: 08:00 – 20:00).
 4. Λαμβάνετε νέο SMS με τα στοιχεία του παραστατικού αγοράς και την επιβεβαίωση της ημέρας και ώρας παραλαβής από το Κατάστημα.
 5. Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας από το σημείο Παραλαβής Παραγγελιών (Click away), το οποίο βρίσκεται σε χώρο εκτός του Καταστήματος.

Παράλληλα παρατίθεται σχετική λίστα για τις αγορές μέσω click away

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here