Παναγιώτης πουλά σε Θανάση Λασκαρίδη.

Χωρίζουν τις δραστηριότητές τους οι αδελφοί, από κοινού μέτοχοι μειοψηφίας της AEGEAN.

Χθες το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε η προσυμφωνημένη εντολή για 3,07 εκατ. μτχ Aegean στα 12 ευρώ-συνολικής αξίας 36,89 εκατ. ευρώ.

Ποσοστό που αντιστοιχούσε στο 3,4% του μετοχικού κεφαλαίου, μέρος από την συνολική θέση του Παναγιώτη Λασκαρίδη- με αποτέλεσμα την ισόποση αύξηση
της συμμετοχής του Θανάση.

 

  • Επιχειρηματικοί κύκλοι υποστηρίζουν πως ο ένας θα πουλήσει και το υπόλοιπο της θέσης του στον άλλο-μηδενίζοντας ο πρώτος-διπλασιάζοντας ο δεύτερος σε περίπου 18,5% το ποσοστό του.

Αξιον αναφοράς πως, οι αδελφοί Λασκαρίδη είχαν-σχεδόν- μηδενικό κόστος καθώς είχαν αποκτήσει τα μειοψηφικά ποσοστά τους έναντι εισφοράς της Cronus Airlines- στην AEGEAN- επί εποχής Θεόδωρου Βασιλάκη.

Tότε, το μακρινό 2001, εισέφεραν τη δική τους αεροπορική εταιρεία Cronus, συντασσόμενοι με την επιχειρηματική οικογένεια Βασιλάκη, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα μεγαλύτερο επιχειρηματικό σχήμα, αυτό που τελικά, τον Ιούλιο του 2007, μπήκε στο χρηματιστήριο της Αθήνας…

Σημειωτέον πως, η πλευρά Θανάση Λασκαρίδη εστιάζει στον τουριστικό/ξενοδοχειακό κλάδο (ΛΑΜΨΑ)- η κόρη του Χλόη έχει αναλάβει την διοίκηση σημαντικού μέρους της διοίκησης- ενώ από κοινού με την πλευρά Σωκράτη Κόκκαλη προχωρά στην υλοποίηση του project Voria (μεταφορά του Καζίνο Πάρνηθας στο Μαρούσι).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ