Γιατί επιστρέφει ο Σωκράτης Κόκκαλης, σας ρωτούσα στις 14 Δεκεμβρίου αναλύοντας μάλιστα τα μερικά βήματα παραπέρα εστιάζοντας σε Intrakat, Intralot και τα deals με την πλευρά Λασκαρίδη.
Οι τελευταίες εξελίξεις έρχονται, απλά, να επιβεβαιώσουν την επαναφορά του ισχυρού επιχειρηματία στα πράγματα  όσον αφορούν και στην Intralot) με την αποχώρηση του Αντώνη Κεραστάρη (από την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου) να δίνει…τροφή για διάφορες αναγνώσεις και ερμηνείες με ορισμένες εξ ΄αυτών να συνδέονται με τα επικείμενα deals του ομίλου στον χώρο των τηλεπικοινωνιών και του ηλεκτρονικού στοιχηματισμού.
Περισσότερα δεν μπορώ να πω τώρα, προτού επιβεβαιωθούν 2-3 ουσιαστικές λεπτομέρειες, που συνθέτουν το puzzle ωστόσο απ΄ ότι φαίνεται η συνέχεια προοιωνίζεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσες εξελίξεις.
Περιορίζομαι σε μόλις 2 ερωτήματα, έτσι για να διευκολύνω την εικοτολογία.

  1. Για που οδεύει ο Αντώνης Κεραστάρης, ο οποίος απ΄ ότι μαθαίνω- μετά από 10ετία στον όμιλο Intralot και Intracom Holdings- χαίρει της εκτιμήσεως του κ. Κόκκαλη;
  2. Η ανάληψη της θέσης του CEO από τον 80χρονο -υπέρ δραστήριο επιχειρηματία-παράγοντα στην Intralot μήπως σχετίζεται και με την έλευση στην Αθήνα πρώην υψηλόβαθμου στελέχους της Ladbrokes (με στόχο να προετοιμάσει την Intralot για την δραστηριοποίησή της στο Digital Gaming;

Στον τομέα αυτό έχει ΗΔΗ συμφωνηθεί η δημιουργία κοινοπρακτικού σχήματος με τον ΟΤΕ για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό για τις online άδειες….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here