Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στο θέμα της αντιμετώπισης την εξάπλωσης του ιού SARSCoV-2 (κορωνοϊός), η διοίκηση της Leroy Merlin αποφάσισε, για προληπτικούς λόγους, την προσωρινή αναστολή λειτουργίας όλων των καταστημάτων της στην Ελλάδα, μέχρι νεωτέρας. Το eshop www.leroymerlin.gr παραμένει διαθέσιμο.

Παρότι, λίγο ως πολύ, ήταν αναμενόμενο να ανακοινωθεί η πρώτη αναστολή λειτουργίας μεγάλου καταστήματος, η ανακοίνωση της Leroy Merlin είναι αλήθειθα, πως “πάγωσε” την αγορά, καθώς θεωρήθηκε πρόκριμα των όσων θα ακολουθήσουν, δυστυχώς, για το επιχειρείν και την πραγματική οικονομία. Προφανώς και των θέσεων εργασίας, αφού οι δραματικές εξελίξεις θα έχουν ανάλογες επιπτώσεις σε εργγαζόμενους και νοικοκυριά.

Καθίσταται, συνεπώς, εκ των ων ουκ άνευ προτεραιότητα για την κυβέρνηση, το οικονομικό επιτελείο η καλύτερη- στο μέτρο του εφικτού- αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων και δυνατοτήτων που θα παρασχεθούν από την Ευρώπη, για την όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη διαχείριση των όσων προοιωνίζονται.

Με την ευχή, να επιβεβαιωθεί η εταιρεία διαχείρισης τόσο για το προσωρινό της αναστολής λειτουργίας όσο για την σύντομη εκ νέου συνάντηση των καταστημάτων και των εργαζομένων με το καταναλωτικό κοινό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here