Η Bain & Company συμμετείχε στο φετινό Delphi Economic Forum διοργανώνοντας τρεις σημαντικές συζητήσεις, που ανέδειξαν την τεχνογνωσία και την ηγετική της θέση στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών με επίκεντρο το private equity, την ενεργειακή μετάβαση και την προσαρμογή της οικονομίας σε νέα μοντέλα εξυπηρέτησης πελατών.

Τη δεύτερη μέρα της διοργάνωσης, ο διάλογος επικεντρώθηκε στην ενεργειακή μετάβαση μέσα από τη διοργάνωση της συζήτησης «Ενεργειακή μετάβαση από την οπτική του πελάτη: δεν υπάρχουν λύσεις που να καλύπτουν όλες τις ανάγκες» μεταξύ της  κ.  Martina Pagani, Associate Partner της Bain & Company και του κ. Γιώργου Καρακούση, Deputy CEO – Commercial, ΔΕΗ.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας αναδείχθηκαν οι κυρίαρχες τάσεις στην αγορά της ενέργειας από την πλευρά των καταναλωτών και η στροφή προς τις νέες τεχνολογίες και τη βιωσιμότητα.

Στις 12 Απριλίου, ο Ανδρέας Κυριλλής, Partner της Bain & Company συντόνισε το πάνελ «Αποκαλύπτοντας την τρέχουσα κατάσταση του παγκόσμιου τοπίου του private equity και των επενδύσεων». 

Στο πλαίσιο της συζήτησης, παρουσιάστηκαν αποτελέσματα της ετήσιας έκθεσης Global Private Equity της Bain & Company και αναλύθηκαν οι τρέχουσες προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει η ελληνική αγορά στο συγκεκριμένο τομέα.

Συμμετείχαν οι κ. Γιώργος Ελεκίδης, Principal της Bain Capital, κ. Ιωσήφ Κιουρούκογλου, Managing Director, Country Executive for Greece της Bank of America, κ. Σπύρος Βενετσιάνος, Deputy General Manager, Head of Structured Finance της Eurobank και κ. Νικόλας Χρυσανθόπουλος, Senior Partner της EOS Capital Partners.

Την ίδια ημέρα, ο Δημήτρης Ψαρρής, Managing Partner της Bain & Company Greece συντόνισε τη συζήτηση «Πελατοκεντρική προσέγγιση: Καταλυτικός παράγοντας  επιτυχίας στη νέα οικονομία» κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν αποτελέσματα  σχετικής έρευνα της Bain & Company για τη σημαντικότητα της πελατοκεντρικής προσέγγισης στο χρηματοπιστωτικό τομέα της Ελλάδας. Την εμπειρία τους σχετικά με τη σημασία της ικανοποίησης του πελάτη στην εταιρική στρατηγική, καθώς και τον μετασχηματισμό του χρηματοοικονομικού κλάδου με επίκεντρο τον πλάτη μοιράστηκαν οι: κ. Robert Gauci, CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Βασίλης Κουτεντάκης, Executive Board Member, Chief Retail Banking της Τράπεζας Πειραιώς, κ. Χριστίνα Θεοφιλίδη,  Executive Board Member, General Manager Retail Banking, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, και κ. Ιάκωβος Γιαννακλής, Deputy CEO, Retail and Digital Banking, Eurobank S.A.

Με την ολοκλήρωση του 9ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, o κ. Δημήτρης Ψαρρής Managing Partner της Bain & Company Greece ανέφερε χαρακτηριστικά: «Συμμετείχαμε για δεύτερη φορά στο Delphi Economic Forum, με δυναμικές ανταλλαγές απόψεων και τεχνογνωσίας που υπογραμμίζουν το ρόλο της Bain & Company ως στρατηγικού εταίρου τόσο για τους πελάτες μας, όσο και για το ευρύτερο οικονομικό και επενδυτικό περιβάλλον. Περισσότερο από ποτέ, οι μεγάλοι οργανισμοί αναζητούν από εμάς – πέρα από συμβουλευτικές υπηρεσίες – πραγματική υποστήριξη στην αλλαγή και την μετάβασή τους σε μια νέα εποχή για τους πελάτες τους, τους επενδυτές και το περιβάλλον». 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ