Τη συμμετοχή της στο Ελληνικό Συμβούλιο του Association of International Accountants (AIA) ανακοίνωσε η CPA Auditors & Consultants, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας της εταιρείας για προώθηση του επαγγέλματος της χρηματοοικονομικής λογιστικής και την εκπροσώπηση της κοινότητας επαγγελματιών στην Ελλάδα. 

Μέσω της ενεργής συμμετοχής τους στο Ελληνικό Συμβούλιο του AIA ο κ. Δημήτρης Δημητρίου ως Επίτιμος Γραμματέας, και κ. Ειρήνη Τσεσμελή ως Επίτιμη Ταμίας, βάζουν στόχο μέσω της παροχής εμπειρογνωμοσύνης και καθοδήγησης σχετικά με τεχνικές διαβουλεύσεις και τις ρυθμιστικές εξελίξεις, να συμβάλουν στην αναγνώριση της επαγγελματικής δυναμικής του AIA καθως και να ενισχύσουν την ικανότητα του Συμβουλίου να ανταποκρίνεται στις τρέχουσες και μελλοντικές προκλήσεις του κλάδου.

Ο κ. Δημήτρης Δημητρίου, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της CPA, δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία: «Η συμβολή μας στο Ελληνικό Συμβούλιο του AIA ενισχύει τη δυνατότητα της CPA να προσφέρει προηγμένες υπηρεσίες και υποστήριξη στα μέλη μας, καθώς και στην ευρύτερη λογιστική κοινότητα στην Ελλάδα». 

Από το 2008 το Ελληνικό Συμβούλιο του AIA σηματοδοτεί μια εποχή πρωτοβουλιών και δράσεων με στόχο την ενδυνάμωση του κλάδου στην Ελλάδα. Η επιτροπή λειτουργεί ως κύριος σύνδεσμος μεταξύ των μελών του AIA και των ρυθμιστικών αρχών, προωθώντας νέες προτάσεις και ανάγκες των μελών σε εθνικό επίπεδο. 

Οι συνεχείς αναβαθμίσεις της ελληνικής οικονομίας σε συνδυασμό με τις αλλαγές και προσαρμογές του ρυθμιστικού πλαισίου τόσο από την ΕΚΤ και από τις τοπικές ρυθμιστικές αρχές, επιβάλλουν τη συνεχή επανεκπαίδευση της λογιστικής κοινότητας καθώς ο ρόλος των επαγγελματιών του κλάδου αναβαθμίζεται διαρκώς και γίνεται πιο απαιτητικός.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ