Ακόμη ένα μέρος της Ελλάδας στο οποίο η Uber προσφέρει τις υπηρεσίες της. Η Μύκονος είναι ο επόμενος καλοκαιρινός  σταθμός, της γνωστής εφαρμογής που από χθες είναι διαθέσιμη στη Μύκονο.

Η υπηρεσία UberTAXI,  παρέχεται στην Αθήνα από το 2014, στην Θεσσαλονίκη από το 2021 και στη Σαντορίνη από τον Ιούνιο του 2021.

  • «Mέσα από το app της Uber οι πολίτες και οι τουρίστες έχουν μια προσιτή και καθ’ όλα αξιόπιστη επιλογή για να μετακινούνται στη Μύκονο γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια.
  • Η εφαρμογή, μάλιστα, προσφέρει τόσο στους επιβάτες όσο και στους οδηγούς των ταξί υψηλά πρότυπα ασφάλειας στις διαδρομές καθώς μπορούν να μοιραστούν την ακριβή τοποθεσία τους»,

Η κυκλοφορία του Uber Taxi στη Μύκονο είναι μέρος του φιλόδοξου στόχου της Uber να έχει κάθε ταξί διαθέσιμο στην εφαρμογή της έως το 2025.

Μόνο το 2021, περισσότεροι από 120.000 οδηγοί ταξί εγγράφηκαν για να οδηγήσουν στην πλατφόρμα της Uber, με μια σειρά από ευρωπαϊκές αγορές να σημειώνουν τριψήφια αύξηση στις διαδρομές με ταξί όπως Ελλάδα, Αυστρία, Γερμανία, Ισπανία και Τουρκία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here