Την ενσωμάτωση της δραστηριότητας παροχής υπηρεσιών διαχείρισης ακινήτων της Alpha Real Estate Management and Investments, ως μέρος της γενικότερης διαδικασίας μετασχηματισμού της, ανακοίνωσε η Alpha Αστικά Ακίνητα, εταιρεία του Ομίλου Alpha Bank.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο του Project Tomorrow, που ανακοινώθηκε τον Μάιο του 2021, ο Όμιλος της Alpha Bank προχωρά στη συγκέντρωση των εργασιών παροχής υπηρεσιών της AREMI με αυτές της, επίσης, θυγατρικής εταιρείας του Ομίλου, Alpha Αστικά Ακίνητα, δημιουργώντας μία νέα ηγέτιδα εταιρεία, η οποία και θα παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης και εκμετάλλευσης για όλο τον κύκλο ζωής των ακινήτων (π.χ. εκτιμήσεις, advisory, διαχείριση κ.λπ.), εκμεταλλευόμενη τη θετική συγκυρία για την εγχώρια αγορά ακινήτων.

Νέα Διοίκηση στην Alpha Aστικά Ακίνητα

Παράλληλα, σε σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου αποφασίσθηκε ο διορισμός του κ. Γεώργιου Ποιμενίδη στη θέση του Μη Εκτελεστικού Προέδρου και του κ. Γεώργιου Σπηλιόπουλου στη θέση του μη Εκτελεστικού Αντιπροέδρου.

Γ. Γκάνος CEO ALPHA ASTIKA AKINHTA

Ο κ. Ιωάννης Γκάνος, μέχρι πρότινος επικεφαλής στην AREMI, αναλαμβάνει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της νέας Αlpha Αστικά Ακίνητα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here