Η περίοδος θέρμανσης άρχισε την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και η Coral Α.Ε. – Shell Licensee ξεκίνησε τη διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης από τα πρατήρια Shell με μια σειρά από προσφορές για όλους τους καταναλωτές, αναφέρει ανακοίνωση.

Η εταιρεία, δίνει τη δυνατότητα σε όσους καταναλωτές πραγματοποιήσουν παραγγελίες μέσω του 18330, του allSmart.gr και επιλεγμένων πρατηρίων Shell, να λάβουν έκπτωση 10€ ανά 1.000 λίτρα (1 λεπτό ανά λίτρο) για αγορές άνω των 1.000 λίτρων. Παράλληλα, η εταιρεία προσφέρει διπλάσιους πόντους Smart (1 πόντος ανά λίτρο αντί για 0,5 πόντοι ανά λίτρο) για όλες τις αγορές πετρελαίου θέρμανσης έως τις 30 Απριλίου 2024.

Επιπλέον, οι καταναλωτές μπορούν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους με όλες τις πιστωτικές κάρτες και να λάβουν έως 12 άτοκες δόσεις*.

Τέλος, η Coral – Shell Licensee συνεργάζεται σε επιλεγμένα πρατήρια Shell και με τα Τραπεζικά Προγράμματα Πιστότητας της Alpha BankΑΛΦΑ -0,86% και της Εθνικής Τράπεζας, προσφέροντας κέρδος έως 3% στις επιστροφές. Ενώ, όσοι καταναλωτές πραγματοποιήσουν αγορές πετρελαίου θέρμανσης 500€ και άνω από τα ίδια επιλεγμένα πρατήρια Shell, για το διάστημα από 16 Οκτωβρίου έως και 30 Νοεμβρίου 2022 με πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουνε στο πρόγραμμα Yellow, θα έχουν κέρδος έως 6%.

* Ισχύει για πιστωτικές κάρτες και όχι χρεωστικές κάρτες. Ισχύει για συναλλαγές από 250€ και άνω με τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας ή από 301€ και άνω για τις υπόλοιπες τράπεζες.

Οι καταναλωτές, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας για να πάρουν την προσφορά τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ