Γράφει η «ξενοδόχος»

Πρόκειται για ένα από τα αποδοτικότερα – προ Covid 19- δρομολόγια για τη χώρα μας και από εκεί επιλέγει να ξεκινήσει το μεγάλο ‘’άνοιγμα’’ που επιχειρεί η Skyexpress, μετά  και τη συμφωνία που ανακοινώθηκε προ διμήνου περίπου με την Αirbus για τα έξι νέα αεροσκάφη που θα προστεθούν σταδιακά στον στόλο της εταιρείας.

Έτσι λοιπόν το πρώτο αεροσκάφος που παρέλαβε η αεροπορική του ομίλου Γρύλλου μέσα στο Νοέμβριο μπήκε ήδη στο δρομολόγιο Αθήνα- Θεσσαλονίκη, όπου φυσικά ηχηρό ‘’παρών’’ δίνει ο όμιλος της Aegean, αλλά φυσικά και άλλες εταιρείες όπως π.χ. η Ellinair του ομίλου Μουζενίδη.

Στις 14 Δεκεμβρίου, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, η Sky Express ξεκίνησε απευθείας πτήσεις από τη συμπρωτεύουσα με αεροσκάφη τύπου Airbus A320neo.

Καθημερινά, το «Αεροδρόμιο Μακεδονία» ενώνεται με το «Ελευθέριος Βενιζέλος», με την Θεσσαλονίκη να λειτουργεί ως αφετηρία στο διευρυμένο πτητικό έργο της αεροπορικής με τους επιτελείς της να δηλώνουν “ότι η Βόρεια Ελλάδα αποκτά ένα από κάθε άποψη ανταγωνιστικό ταξιδιωτικό προϊόν.”

Με τα υπάρχοντα δρομολόγια από την Θεσσαλονίκη προς Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο και Σκύρο και, φυσικά, με τις απευθείας πτήσεις προς Αθήνα, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Βόρειας Ελλάδας αποκτούν ανταγωνιστικά ταξιδιωτικά προϊόντα και τη δυνατότητα μιας συμφέρουσας από κάθε άποψη επιλογής.

  • «Για τον επαγγελματία, τον φοιτητή, τις οικογένειες, τους μεμονωμένους ταξιδιώτες, η SKY express έχει αναπτύξει ανταγωνιστικούς ναύλους, πρόσθετες υπηρεσίες και προνόμια που αφορούν τον κάθε επιβάτη ξεχωριστά παράλληλα με το πρόγραμμα ενισχυμένης φροντίδας και υγιεινής “Careplane’’».  

Την ίδια ώρα, η εταιρεία θα συμβάλλει και στη διασυνδεσιμότητα των ελληνικών αεροδρομίων, γεγονός που θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο από τον σχεδιασμό της εταιρείας για απευθείας σύνδεση της Θεσσαλονίκης με το Ηράκλειο Κρήτης το επόμενο διάστημα.

  • Σε δεύτερη φάση και προφανώς όταν επανέλθει μία σχετική κανονικότητα στον ορίζοντα και συνολικά στις ευρωπαϊκές αερομεταφορές η εταιρεία σκοπεύει να αναπτύξει και το δίκτυο εξωτερικού.

 CoViD test by Aegean

Στο «μέτωπο» του μεγαλύτερου εγχώριου αερομεταφορά, ο οποίος αναμένει το «πράσινο φώς» από την Ε.Ε. για την κρατική στήριξη (με παράλληλη στήριξη και των μετόχων της)  της, χθες η Aegean ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον όμιλο Βιοϊατρική και Ιατρικού Αθηνών για τεστ ανίχνευσης COVID-19 σε λίγα βήματα.

Υπενθυμίζεται εδώ ότι σύσσωμος ο αεροπορικός κλάδος ζητεί μετ’ επιτάσεως κοινούς κανόνες στα ταξίδια με τεστ πριν την πτήση ώστε να ελαχιστοποιηθεί το μέτρο της καραντίνας στους προορισμούς.

Σε συνεργασία λοιπόν με τους δύο ομίλους, οι επιβάτες με ενεργές κρατήσεις, μπορούν να κλείνουν και να αγοράζουν τεστ ανίχνευσης COVID-19, είτε απαιτείται από τις χώρες προορισμού τους, είτε το επιθυμούν οι ίδιοι για προσωπικούς λόγους ανεξάρτητα από το ταξίδι τους.

  • «Τώρα, αν έχεις ενεργή κράτηση, μπορείς να κλείσεις online το μοριακό τεστ ανίχνευσης COVID-19 σε ειδική τιμή ή εξαργυρώνοντας Miles+Bonus μίλια και να κερδίσεις €10 έκπτωση για την επόμενη πτήση σου», αναφέρει η εταιρεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here