Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 1 7.00, για την παρουσίαση των προγραμμάτων χρηματοδότησης για τη Βόρεια Ελλάδα από την πρόεδρο και CEO τns Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας Αθηνά Χατζηπέτρου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις νέες εγκαταστάσεις του ΣΒΕ ενώ θα μεταδοθεί και μέσω Zoom θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμέvoυς ή νοσήσαντες έως 6 μήνες από τη διάγνωση και ανεμβολίαστους που έχουν πραγματοποιήσει εργαστηριακό rapid test αντιγόνου έως 48 ώρες πριν.

Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών
πιστοποιητικών και η χρήση μάσκας από όλους.

Υπενθυμίζεται πως μόλις πριν από μερικά 24ωρα, η Διοίκηση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος ΣΒΕ, συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο πλαίσιο των επαφών του τελευταίου με τoυς παραγωγικούς φορείς τns Βόρειας Ελλάδας, ενόψει τns ΔΕΘ.


Ο πρόεδρος του ΣΒΕ, Αθανάσιος Σαββάκης ανέπτυξε 4 δέσμες προτάσεων καταθέτοντας σχετικό υπόμνημα για την επαναφορά της μεταποίησης στο επίκεντρο της αναπτυξιακής διαδικασίας.

Αυτές είναι:

  1. μείωση λειτουργικού κόστους
  2. παραγωγικές επενδύσεις για τη μείωση των περιφερειακών ανισοτήτων
  3. αγορά εργασίας και καινοτομία
  4. ψηφιακός μετασχηματισμός – πράσινη μετάβαση

Επιπλέον ο πρόεδρος του ΣΒΕ επανέφερε προς τον Πρωθυπουργό το μεγάλο θέμα
της εξυγίανσης των σχέσεων Βιομηχανίας και αλυσίδων λιανεμπορίου .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here