Νέος πρόεδρος του ΣΕΒ εκλέγεται ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος, καθώς με την καταμέτρηση των ψήφων να έχει ολοκληρωθεί συγκεντρώνει ποσοστό 76%.

Αναλυτικά, ο κ. Θεοδωρόπουλος συγκέντρωσε 424 ψήφους και η κα Τσέτη 133 ψήφους.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος αναμετρήθηκε με την κα. Ιουλία Τσέτη, πρόεδρο και διευθύνουσα σύμβουλο του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ), ο οποίος περιλαμβάνει τις βιομηχανίες UNI-PHARMA, InterMed, UniHerbo και την εμπορική εταιρεία στην Κύπρο Pharmabelle.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος από την άλλη πλευρά είναι επικεφαλής του Ομίλου Bespoke SGA Holdings, στην ομπρέλα του οποίου εντάσσονται η εμβληματική σοκολατοβιομηχανία ΙΟΝ, η Αφοί Ι. Κωτσιόπουλοι, η Νίκας, η Αμβροσία, η Αλλαντικά Μακεδονίας και η «Ελληνικοί Χυμοί».

Ο νέος Πρόεδρος του ΣΕΒ, κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η εκλογή μου στη θέση του Προέδρου του ΣΕΒ αποτελεί για εμένα μια πολύ μεγάλη τιμή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη που μου εμπιστεύτηκαν τη συνέχιση του έργου του Συνδέσμου μας. Επί 21 χρόνια υπηρετώ τον ΣΕΒ ως ενεργό μέλος στο ΔΣ, και πλέον, από τη θέση του Προέδρου, αισθάνομαι ακόμα μεγαλύτερη την ευθύνη να συνεχίσουμε την πολύ επιτυχημένη πορεία του Συνδέσμου μας. Δεσμεύομαι, μαζί με τα νεοκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μας, να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, με στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, προς όφελος των εργαζομένων, των επιχειρήσεων, των μελών μας και της ελληνικής οικονομίας συνολικά».

Τα μέλη του νέου ΔΣ του Συνδέσμου που  εξελέγησαν είναι οι:

 Αντιπρόεδροι: Ράνια Αικατερινάρη,  Ευτύχιος Βασιλάκης, Ανδρέας Σιάμισιης,

Γενικός Γραμματέας: Αλεξάνδρα Παπαλεξόπουλου,

Ταμίας: Μάρκος Βερέμης,

Μέλη:

Πέγκυ Αντωνάκου,

Καλλίνικος Καλλίνικος,

Νάγια Καλογεράκη,

Ιωάννης Καραγιάννης,

Νικόλαος Καυκάς,

Πάνος Κυριακόπουλος,

Φίλιππα Μιχάλη,

Αριστοτέλης Παντελιάδης,

Γεώργιος Περιστέρης,

Κυριάκος Σαμπατακάκης,

Μενέλαος Τασόπουλος,

Θεόδωρος Τρύφων,

Ευάγγελος Χρυσάφης,

Βασίλειος Ψάλτης.