Με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βιομηχάνων σχολιάζει την σημαντική αναστάτωση που συνεχίζει να προκαλεί η πανδημία του κορονοϊού στη κοινωνία και στο επιχειρείν, εκφράζοντας την ανάγκη της διατήρησης των παραγωγικών δραστηριοτήτων σε όσο το δυνατόν υψηλότερο επίπεδο, παράλληλα με τη διασφάλιση της δημόσια υγείας.

Ενώ συνεχίζεται η σημαντική αναστάτωση στην κανονική ζωή από την πανδημία και τα μέτρα αντιμετώπισής της, η ανάγκη διατήρησης των παραγωγικών δραστηριοτήτων σε όσο το δυνατόν υψηλότερο επίπεδο, παράλληλα με τη διασφάλιση της δημόσια υγείας, παραμένει κορυφαία προτεραιότητα.

Η στήριξη της απασχόλησης και των επιχειρήσεων, αλλά και η κινητοποίηση των παραγωγικών δυνάμεων παραμένει επίσης αναγκαία για τη μεγιστοποίηση της επιχειρηματικής συνέχειας. Σε αυτή τη δοκιμασία, καλούμαστε, μεταξύ άλλων, να βελτιώσουμε και την ανθεκτικότητα της ελληνικής οικονομίας και καθώς η εξέλιξη της πανδημίας παραμένει ρευστή, είναι εξαιρετικά κρίσιμη η πληροφόρηση, η αξιολόγηση δυνατοτήτων και η προσαρμογή σε διαρκώς μεταβαλλόμενα δεδομένα.

Στο παρόν, πέμπτο κατά σειρά Δελτίο του ΣΕΒ για τον κορωνοϊό, παρατίθενται όλα τα μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ και που αφορούν σε επιχειρήσεις και εργαζόμενους, καθώς και διάφορες άλλες χρηστικές πληροφορίες για τις εξελίξεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο και τις διεθνείς αγορές προϊόντων και υπηρεσιών.

Στον ΣΕΒ, παραμένουμε στη διάθεση των μελών μας για κάθε επιπλέον διευκρίνιση ή βοήθεια χρειάζονται σχετικά με τις παρακάτω πληροφορίες, ώστε να διασφαλίσουμε όλοι μαζί την όσο το δυνατόν ομαλότερη συνέχεια και ανάπτυξη των ελληνικών επιχειρήσεων.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here