Τη νέα εποχή της Diana Shipping έχει σημάνει η τοποθέτηση της Σεμίραμις Παληού στο τιμόνι της ναυτιλιακής, πετυχαίνοντας επικερδή deals στις ναυλώσεις πλοίων και προχωρώντας βήμα-βήμα το στρατηγικό της πλάνο.

Η τελευταία εξέλιξη αφορά τη σύναψη συμφωνίας με την Classic Maritime για το newcastlemax «Philadelphia», χωρητικότητας 206.040 dwt και κατασκευής 2012, με τα ακαθάριστα ναύλα να ανέρχονται σε 28.500 δολάρια την ημέρα.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη ναύλωση, η οποία είναι σε ευθυγράμμιση με τη στρατηγική μας τα επόμενα χρόνια. Βρίσκουμε αξιοσημείωτο το γεγονός ότι το πλοίο έχει ναυλωθεί στην υψηλότερη τιμή από τότε που μας παραδόθηκε το 2012, δείγμα της ισχυρής τρέχουσας αγοράς του ξηρού φορτίου» σχολίασε, μεταξύ άλλων, η CEO της Diana Shipping, Σεμίραμις Παληού.

Η ναύλωση θα διαρκέσει κατ’ ελάχιστον μέχρι την 1η Μαρτίου 2022 με δυνατότητα να φτάσει μέχρι και την 1η Μαΐου 2022. Η συμφωνία αναμένεται να προσφέρει έσοδα περίπου 8,81 εκατ. δολαρίων για την ελάχιστη περίοδο ναύλωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here