Γράφει η «ξενοδόχος»

Τον περιβάλλοντα χώρο του θέλει να αξιοποιήσει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, σε μία περίοδο όπου τα έργα στο Φαληρικό Όρμο βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, όπως σε πλήρη εξέλιξη είναι και η προσπάθεια για το ‘’άνοιγμα’’ της πόλης προς τη θάλασσα με βάση και τις ανακοινώσεις του κυβερνητικού επιτελείου.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η ανακοίνωση από πλευράς του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΦ για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με σκοπό την εκμίσθωση έκτασης στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ για την κατασκευή Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού και Πολιτισμού (Κ.ΥΔ.Α.Π.) με ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος. Πρόκειται για ακίνητο συνολικού εμβαδού 400 περίπου στρεμμάτων για την κατασκευή ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου για την εξυπηρέτηση όλων των υδάτινων αθλημάτων (κολύμβηση, υδατοσφαίριση, τεχνική κολύμβηση, συγχρονισμένη-καλλιτεχνική κολύμβηση, καταδύσεις) στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά,

«καθόσον αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά έργα που θα μπορούσαν να γίνουν στην περιοχή, εξυπηρετώντας χιλιάδες αθλητές και αθλήτριες καθώς και εκατοντάδες χιλιάδες αθλούμενων πολιτών» όπως επισημαίνεται σχετικά.

Η κατασκευή και λειτουργία νέου σύγχρονου αθλητικού κέντρου, θα συμπεριλαμβάνει:

 

  • αθλητικές χρήσεις με τις βοηθητικές τους εξυπηρετήσεις (δύο κολυμβητικές δεξαμενές ολυμπιακών διαστάσεων, κερκίδες, αποδυτήρια, χώροι υγιεινής, ιατρεία, σουίτες VIP, φυσιοθεραπευτήρια, γραφεία προπονητών και διαιτητών, γραφεία διοίκησης και προσωπικού, απο θήκες, συνεργεία, χώροι ελέγχου και χειρισμού των εγκαταστάσεων, χώροι TV και CCTV κ.λπ.),
  • συνοδευτικές χρήσεις των κυρίως αθλητικών χρήσεων με τους αντίστοιχους κλειστούς διαδρόμους (όπως χώροι μέσων μαζικής ενημέρωσης, χώροι αναψυχής και εστίασης αθλητών, προπονητών, διαιτητών, αίθουσες συσκέψεων και προβολών, γραφεία εξυπηρέτησης ομάδων, χώροι άθλησης και υγιεινής, γυμναστήριο, spa, χαμάμ, χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων),
  • πολιτιστικές χρήσεις (όπως μουσείο ναυταθλητισμού),
  • χώροι αναψυχής,
  • εμπορικά καταστήματα και καταστήματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών,
  • εκθεσιακοί χώροι,
  • καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Η διαχείριση θα πρέπει να γίνει από ενδιαφερόμενο με εξειδίκευση και εμπειρία στο αντικείμενο για το οποίο θα εκμισθωθεί ο χώρος. Βασικοί όροι της σύμβασης:

Το ΣΕΦ θα εκμισθώσει το χώρο, με τους παρακάτω βασικούς όρους:

Ο ενδιαφερόμενος θα αναλάβει, με δική του ευθύνη και δικούς του πόρους την κατασκευή, διαχείριση και τη συντήρηση των χώρων και των κατασκευών.

Ο ενδιαφερόμενος θα αναλάβει, με δική του ευθύνη την έκδοση της απαιτούμενης άδειας λειτουργίας για τον χώρο, την οργάνωση και τη λειτουργία του

Ο ενδιαφερόμενος οφείλει να καταβάλλει στο ΣΕΦ τακτικά και χωρίς καθυστερήσεις το μίσθωμα που θα συμφωνηθεί και οποιαδήποτε άλλη οικονομική επιβάρυνση (π.χ. χαρτόσημο, ΦΠΑ).

Ο ενδιαφερόμενος οφείλει να ασφαλίζει τους χώρους και τον εξοπλισμό καθ’ όλη τη διάρκεια της μίσθωσης σε αξιόχρεη ασφαλιστική εταιρία κατά παντός κινδύνου (πυρκαγιά, κλοπή, και ό,τι άλλο απαιτεί η σχετική νομοθεσία).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here