Η Ελβετική SEBA Bank προσπαθεί να εισάγει στην αγορά ένα καινούργιο επενδυτικό προϊόν που εκμεταλλεύεται την υψηλή μεταβλητότητα του bitcoin.

Το πιστοποιητικό διπλού νομίσματος σε BTC / USD προσφέρει εύκολη είσοδο στην αγορά κρυπτογράφησης και ελκυστική απόδοση.

Η πιθανή απώλεια που σχετίζεται με το bitcoin αντισταθμίζεται από απόδοση 3,23% για μια σταθερή περίοδο τριών εβδομάδων, ανά διήμερο (ετήσια απόδοση 44,70%).

Το κερδοσκοπικό αυτό προϊόν, το “διπλό πιστοποιητικό”, πωλείται  στην Ελβετία (διατίθεται και σε άλλες χώρες) ως ιδιωτική τοποθέτηση.

  • Η SEBA Bank με το Πιστοποιητικό Διπλού Νομίσματος σε USD σε BTC / USD, απευθύνεται σε επενδυτές που επιθυμούν να επωφεληθούν από την μεγάλη μεταβλητότητα στις τιμές του κρυπτονομίσματος.

Με αυτό το προϊόν, η SEBA Bank ξεκινά μια στρατηγική τοποθέτηση σε δομημένα προϊόντα  κρυπτονομισμάτων .

Η ανάγκη ασφάλειας των επενδυτών έναντι πιθανού κινδύνου από τον εκδότη κρυπτονομισμάτων, αντιμετωπίζεται μέσω πλήρους εξασφάλισης του οχήματος έκδοσης και εγγύησης από την SEBA Bank.

Όσοι επενδυτές αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο που αναλαμβάνουν, μπορούν να αγοράσουν το προϊόν μέσω της υπάρχουσας τραπεζικής τους σχέσης κατά την περίοδο συνδρομής από τις 24 Ιουνίου έως τις 7 Ιουλίου 2020.

Ο Guido Bühler, Διευθύνων Σύμβουλος της SEBA Bank AG, λέει:

  • «Η κυκλοφορία του Πιστοποιητικού Διπλού Νομίσματος στο BTC / USD δείχνει πώς συγκλίνουν οι παραδοσιακές τραπεζικές συναλλαγές και τα κρυπτονομίσματα. Οι επενδυτές επωφελούνται τόσο από τη σταθερότητα μιας πλήρως ρυθμιζόμενης ελβετικής τράπεζας όσο και από τις ευκαιρίες απόδοσης που προσφέρουν οι αγορές κρυπτογράφησης. ”

Ο Stefan Schwitter, Επικεφαλής Επενδυτικών Λύσεων της SEBA Bank AG, προσθέτει

  • «Αυτό είναι ένα ιδανικό προϊόν για είσοδο στον κόσμο των ψηφιακών στοιχείων με ταυτόχρονη βελτιστοποίηση απόδοσης».

Η SEBA Bank προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ του ψηφιακού και του παραδοσιακού τραπεζικού κόσμου. Ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2018 και εδρεύει στο Zug. Ως ένας από τους πρώτους παρόχους χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών που ειδικεύονται σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία που έλαβαν άδεια τραπεζικού και διαπραγματευτή κινητών αξιών από την Ελβετική Εποπτική Αρχή Χρηματοοικονομικής Αγοράς (FINMA).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here