Η Schneider Electric παρουσίασε το Galaxy VS, ένα ιδιαίτερα αποδοτικό, αρθρωτό, εύχρηστο, εύκολο στην εγκατάσταση, 10-100 kW, τριφασικό σύστημα Αδιάλειπτης Παροχής Ισχύος (UPS), που έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις καίριας σημασίας απαιτήσεις ισχύος των IT, εμπορικών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων.

Με το συμπαγές και ευέλικτο σχεδιασμό του, το Galaxy VS ανταποκρίνεται στις μοναδικές απαιτήσεις του edge computing και των μικρών data centers, όπου ο χώρος και η πρόσβαση προσφέρονται με ασφάλιστρο. Με μεγαλύτερη αποδοτικότητα έως και 99% και μπαταρίες ιόντων λιθίου που διπλασιάζουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO) του Galaxy VS κατέχει ασύγκριτη θέση στη βιομηχανία.

«Με το εντυπωσιακό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας, το Galaxy VS αποτελεί μια νέα τεχνικά ανώτερη κατηγορία που έχει απήχηση στους πελάτες, διότι αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις εκσυγχρονισμού, ενώ παράλληλα παρέχει αξιοπιστία στην Schneider Electric», δήλωσε ο Christopher Thompson, Vice President, 3 Phase Line of Business, της Schneider Electric. «Το πιο πρόσφατο UPS δίνει τη σωστή ισορροπία στους πελάτες που ενδιαφέρονται για το cloud και το edge και χρειάζονται καινοτόμες λύσεις, οι οποίες είναι εύκολο να υλοποιηθούν σε αυτό το υβριδικό οικοσύστημα. Το Galaxy VS με τον συμπαγή, αρθρωτό σχεδιασμό του, μπορεί να εγκατασταθεί πιο γρήγορα και σε μικρότερο χώρο από τα παραδοσιακά συστήματα UPS, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα στους χρήστες».

Το καινοτόμο και ισχυρό Galaxy VS είναι έτοιμο να ενσωματωθεί στην πλατφόρμα EcoStructure. Οι διαχειριστές των sites ή το τεχνικό προσωπικό μπορούν να παρακολουθούν την κατάσταση του συστήματος Galaxy VS οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε με την εφαρμογή στο smartphone τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here