Όσοι καρναβαλιστές… προσέλθετε με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ! Η εταιρεία, η οποία έχει ενταχθεί από το φθινόπωρο του 2017 στον ιταλικό όμιλο Ferrovie dello Stato Italiane Group (FSI) έχει εισαγάγει νέα… ήθη.  Λόγω της αυξημένης επιβατικής κίνησης, ενόψει  των αποκριάτικων εκδηλώσεων στο Πατρινό Καρναβάλι, ενισχύει τη λεωφορειακή γραμμή στο τμήμα Κιάτο- Πάτρα- Κιάτο.

Η εταιρεία εντάσσει 48 έκτακτα δρομολόγια από την Πέμπτη 7/3 έως την Καθαρά Δευτέρα 11/3 από Κιάτο προς Πάτρα, ενώ 49 είναι τα έκτακτα δρομολόγια από την Κυριακή 10/3 έως και Τρίτη 12/3 από Πάτρα προς Κιάτο.

Στόχος είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων, που επιθυμούν να επισκεφθούν την πόλη της Πάτρας, αλλά και των κατοίκων που επιθυμούν να μετακινηθούν από τα προάστια προς το κέντρο της πόλης και αντίστροφα. «Οι επισκέπτες από την Αθήνα μπορούν να επιλέξουν να μετακινηθούν με τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο μέχρι και το Κιάτο. Στη συνέχεια να μετεπιβιβαστούν στα λεωφορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με τελικό προορισμό την Πάτρα, γρήγορα και οικονομικά» λέει η εταιρεία, που προσπαθεί να αποσπάσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μερίδιο από τις χιλιάδες των επισκεπτών του Καρναβαλιού

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here