Όταν στις 31 Αυγούστου το banks.com.gr έθετε το ερώτημα «Ξενοδοχείο το ιστορικό κτήριο της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ στη Μίνωος»  η είδηση είχε κάνει αίσθηση σε δημοσιογραφικά και όχι μόνο στέκια.

Επανήλθαμε, για το ίδιο θέμα, αργότερα (στις 19 Σεπτεμβρίου) με νεότερες πληροφορίες και στοιχεία.

Ακολούθησαν διάφοροι στη συνέχεια, κάποιος εξ΄ αυτών μάλιστα «διαφήμισε» την «πρωτιά της είδησης» σχεδόν ένα μήνα μετά την πρώτη ανάρτηση μας. Έτσι είναι.

     Σήμερα επανέρχομαι, γιατί παρά τα όσα ισχυρίστηκαν κάποιοι πως τάχα η αρχική πληροφορία του banks πως το ενδιαφέρον για το κτήριο αφορούσε στο ενδεχόμενο ανακατασκευής του και λειτουργίας του ως ξενοδοχείου έρχεται ο ίδιος ο Δημήτρης Ανδριόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος της DIMAND για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.
Ο ισχυρός άνδρας των projects της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, των ακινήτων της Παπαστράτος, των εντυπωσιακών γραφείων του ομίλου Αγγελικούση στην Καλλιθέα, της ανακατασκευής του Σαρόγλειου και τόσων άλλων με δηλώσεις του (στην εφημερίδα DEAL ) διευκρινίζει πως για το κτήριο της Ε στο νέο Κόσμο έχει (σε συνεργασία με την Grivalia) τρία διαφορετικά σχέδια στο μυαλό του.

  • «Το ένα είναι η χρήση γραφείων, το δεύτερο η χρήση ξενοδοχείου και το τρίτο η μικτή χρήση.
  • Θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες επαφές και έρευνα αγοράς και θα καταλήξουμε στο σενάριο που θα προχωρήσει» συμπληρώνοντας ότι το ύψος των επένδυσης (πέραν των 10,9 εκατ. του τιμήματος εξαγοράς ) θα εξαρτηθεί από τις τελικές αποφάσεις, ξεπερνώντας πάντως τα 7 εκατ. ευρώ.

Αυτά για την ακρίβεια της είδησης και την αποκατάσταση της επιβεβαίωσης του banks.com.gr

Get Free Email Updates!

Εγγραφείτε δωρεάν στο newsletter του banks.com.gr

Δέχομαι να αποθηκευθεί το e-mail μου στο σύστημα αποστολής newsletter.

Το e-mail σας δε θα δοθεί ποτέ σε τρίτους. Μπορείτε να απεγγραφείτε όποτε επιθυμείτε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here