Στις 9 Ιουλίου “κληρώνει” για την Intralot η παρουσία της στην αγορά της Washington D.C.
Εάν πάρει τελικά και αμετάκλητα τον “στοιχηματισμό” στην συγκεκριμένη Πολιτεία τότε η τρέχουσα αποτίμηση θα αξίζει μία πρόσθετη της τάξεως των 15 με 20 εκατ. Ευρώ επιπλέον των 76,75 εκατ. Ευρώ που αποτιμάται σήμερα.
     Στα κεντρικά γραφεία του ομίλου, στο Μαρούσι, πάντως επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία πως το προσωπικό στοίχημα που έχει θέσει ο “πατριάρχης” Σωκράτης Κόκκαλης είναι εφικτό. Σε βάθος χρόνου βέβαια και μέσω μίας σειράς ενεργειών που συμβάλλουν στον περιορισμό του κόστους, στον εξορθολογισμό της Intralot, σε επανάκτηση της εμπιστοσύνης των επενδυτών, στην αναβάθμιση του επενδυτικού outlook.
Σύμφωνοι, στον Ομιλο πρέπει να γίνουν πολλά, πάρα πολλά για να αναστραφεί η τάση, πλην όμως οι μέχρι τώρα ενέργειες που γίνονται είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Το όλο project “τρέχει” με την συνδρομή και υποστήριξη της BusinessWise Consultants.
      Πάντως σε αυτή την φάση, αυτό που προέχει είναι το στοίχημα της 9 ης Ιουλίου. Αναλυτές εκτιμούν πως θα κερδηθεί και ότι η μετοχή μπορεί να περάσει πάνω από τα 0,55 σε πρώτη φάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here