Μία (από τις πολλές) θεωρία συνωμοσίας που έχει δει το φως της δημοσιότητας συνδέει τους Ρότσιλντ με τη βύθιση του Τιτανικού, με στόχο τη δημιουργία της Fed ή αλλιώς της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ.

Πριν από χρόνια, κυκλοφόρησε στο twitter μία ασπρόμαυρη φωτογραφία τριών ανδρών, επιβατών του Τιτανικού στο παρθενικό, πρώτο και τελευταίο του ταξίδι.

Σύμφωνα με την περιγραφή που ακολουθεί τη φωτογραφία, οι τρεις άνδρες ονομάζονται Benjamin Guggenheim, Isa Strauss (το πραγματικό του όνομα ήταν Isidor Straus), και Jacob Astor και ήταν τρεις εκατομμυριούχοι της εποχής που πέθαναν στη νύχτα του ναυαγίου του Τιτανικού.

Οι τρεις επιχειρηματίες ήταν αντίθετοι στη δημιουργία της Fed, η οποία τελικά άνοιξε το 1913, ένα χρόνο μετά το χαμό τους το 1912.

Άλλη θεωρία συνωμοσίας εμπλέκει το Τάγμα των Ιησουιτών με τη βύθιση του Τιτανικού, ενώ άλλη αναφέρει ότι ο J.P. Morgan, κανόνισε να είναι πάνω στο πλοίο οι τρεις άνδρες, ο χαμός των οποίων οδήγησε στη δημιουργία της Fed.

Ο Morgan κατείχε την International Mercantile Marine, η οποία είχε τη White Star Line, η οποία με τη σειρά της κατείχε τον Τιτανικό.

Τέλος, θυμίζουμε ότι υπάρχουν δεκάδες θεωρίες συνωμοσίας, οι οποίες υποστηρίζουν ότι είναι απίθανο να βυθίστηκε ο Τιτανικός μόνο και μόνο επειδή χτύπησε με ένα παγόβουνο.

Πηγή: businessinsider.com

www.sansimera.gr/news/i-rotsilnt-vithisan-ton-titaniko-gia-na-ftiaxoun-tin-kentriki-trapeza-ton-ipa

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here