Ριζικά ανανεωμένα επιστρέφουν στις 21 Απριλίου 2023 τα Greek Exports Awards, εμπλουτισμένα με 32 νέες κατηγορίες!

Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της αγοράς και ανταποκρινόμενη στις νέες συνθήκες που έχουν προκύψει, η φετινή διοργάνωση φιλοδοξεί να καλύψει κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα στον εξαγωγικό τομέα, μέσα από 4 επιμέρους θεματικές ενότητες, στις οποίες θα απονεμηθούν συνολικά 48 κατηγορίες βραβείων και 3 τιμητικές βραβεύσεις.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ορισμένες από τις νέες κατηγορίες: 

Top Export Transportation Partner, Top Export Finance Partner, Top Export Law Firm,

Top Export Certification Company, Top Export Marketing Agency,

Top Export Social Media Agency, Top Export E-Commerce Application,

Top Export Cyber Security Partner, Top Export Travel Agency,

Top Protected Designation of Origin Product, Top Export Company in After Sales,

Top Export Company Site, Top Export Company in Advertising,

Top Export Company in Partnership Management, Top Export Company in Sustainability,

Top Export Company in Corporate Governance, Top Export Company in Social Initiatives,

Top Export Company in R&D, Top Export Company in Customer Satisfaction.

Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις κατηγορίες και τα κριτήρια για την υποβολή της υποψηφιότητάς σας.

Όσες επιχειρήσεις διαθέτουν ισχυρό όραμα και επιχειρηματικές πρακτικές που ξεπερνούν τα σύνορα της Ελλάδας μπορούν να υποβάλουν τις υποψηφιότητές τους για τα Greek Exports Awards 2023 μέχρι τις 24 Μαρτίου 2023 επιλέγοντας μεταξύ των κατηγοριών εκείνη που αντιστοιχεί στο έργο και τις δραστηριότητές τους.

Η πολυμελής Κριτική Επιτροπή, με εξέχουσες προσωπικότητες από τον θεσμικό και επιχειρηματικό κόσμο καθώς και το κοινό, με ξεχωριστή ψηφοφορία, θα αναδείξουν και φέτος τους «πρωταγωνιστές» που οδηγούν την ανάπτυξη, μέσα από 48 συνολικές κατηγορίες βραβείων, σε 4 διαφορετικές θεματικές ενότητες εξαγωγικής δραστηριότητας.

Η διοργάνωση Greek Exports Forum & Awards διαχρονικά δίνει την ευκαιρία σε όλους τους εν δυνάμει εξαγωγείς να ακούσουν τους πλέον κατάλληλους ανθρώπους θεσμικούς και λοιπούς παράγοντες της αγοράς να συζητούν για τα τελευταία οικονομικά δεδομένα, καθώς και για τα τελευταία αναπτυξιακά προγράμματα. Επιπλέον, πετυχημένοι εξαγωγείς παρουσιάζουν τα success stories των εταιρειών τους και μοιράζονται με το κοινό τις δικές τους πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις.

Για 11η συνεχή χρονιά, η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την ethosEVENTS, το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργανώνουν το συνέδριο – θεσμός για τον εξαγωγικό τομέα, το Greek Exports Forum, το οποίο και φέτος θα πραγματοποιηθεί μαζί με τα Greek Exports Awards 2023. 

Η Τελετή Απονομής των Greek Exports Awards 2023 θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Caravel και online μέσα από το LiveOn Expo Complex, το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της LiveOn, της Ψηφιακής πλατφόρμας Επιχειρηματικής Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here