Το πράσινο φως για την επέκταση του εμπορικού κέντρου River West δόθηκε. ‘Ετσι προχωράει άμεσα η δημιουργία νέων χώρων με καταστήματα συνολικού εμβαδού 1.610 τ.μ. στο εμπορικό κέντρο της λεωφόρου Κηφισού.

Είκοσι τρία έργα εξέτασε το Κεντρικό Συμβούλιο Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης (ΚΕΣΠΑ) κατά την πρώτη του συνεδρίαση, εκδίδοντας θετική γνωμοδότηση για τα 22 εξ αυτών.

Η γνωμοδότηση επί των συγκεκριμένων έργων εκκρεμούσε επί μήνες λόγω της μη σύγκλισης του οργάνου από την προηγούμενη κυβέρνηση, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η θετική γνώμη για τα έργα που εγκρίθηκαν υπήρξε ομόφωνη και πλέον ανοίγει ο δρόμος για την έκδοση των εγκρίσεων περιβαλλοντικών όρων για αυτά.

Σύμφωνα με το σχέδιο της επέκτασης στο κτιριακό συγκρότημα εμπορικής χρήσης River West στη δυτική Αττική, θα κατασκευαστούν νέοι χώροι καταστημάτων και εστίασης σε δύο επίπεδα συνολικής δόμησης 1.610,41 τ.μ. και κάλυψης 962,15 τ.μ.

Επιπλέον θα δημιουργηθεί ένας νέος χώρος στάθμευσης, δυναμικότητας 174 θέσεων, πλαισιωμένες από πράσινο.

Οι υφιστάμενοι υπαίθριοι χώροι στάθμευσης θα αναδιαμορφωθούν και θα δημιουργηθούν νέοι χώροι πρασίνου.

Το συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο σήμερα έχει επιφάνεια της τάξεως των 20.000 τ.μ. και εγκαινιάστηκε το 2011.

Ωστόσο τα τελευταία χρόνια η ζήτηση για μίσθωση καταστημάτων εντός εμπορικών κέντρων παραμένει σταθερά υψηλή και η πληρότητα του κέντρου ξεπερνάει το 97% και έτσι η επέκταση κρίθηκε απαραίτητη προκειμένου να εισαχθούν και νέα σήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here