Ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος, μετά το φιάσκο σύλληψής του, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και το επάγγελμά του.

Ο ενεχυροδανειστής μίλησε για την περιπέτειά του με το κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού, για την οποία προτάθηκε η αθώωσή του, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως σταμάτησε το σχολείο στα 12 του χρόνια για να εργαστεί ως παλιατζής, αλλά και το πώς έφτασε σήμερα να έχει περισσότερα από 100 ενεχυροδανειστήρια σε Ελλάδα και εξωτερικό.Ο Ριχάρδος αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε με τη δικαιοσύνη όταν πριν από ενάμιση χρόνο συνελήφθη ως κατηγορούμενος για λαθρεμπόριο χρυσού. «Από 12 ετών μεγάλωσα σαν παλιατζής στο Μοναστηράκι. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν μικρός και μεγάλωσε ο πατέρας μου. Έχω πάει μόνο μια τάξη στο Γυμνάσιο, δε μου άρεσε το σχολείο. Δε μετάνιωσα που άφησα το σχολείο, απ’ ό,τι φάνηκε δε μου χρειάστηκε!».

Με πρότασή του, ο κ. Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, πρότεινε προς το Δικαστικό Συμβούλιο Αθηνών, να μην γίνει καμία κατηγορία κατά του Αλεξάνδρου – Ριχάρδου Μυλωνά, τόσο για λαθρεμπορία, όσο και για εγκληματική οργάνωση και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Η αρχαιοελληνική βίλα του
Λάτρης της χλιδάτης ζωής

Συνεχίζοντας την αφήγησή του, τόνισε «Τα χρήματα είναι πιο όμορφα από τα χρυσαφικά. Η σύλληψη μου, η περιπέτεια μου με τη δικαιοσύνη ήταν μια παρεξήγηση. Έχω το δικαίωμα να έχω όσο χλιδάτη ζωή θέλω!» ωστόσο αποκάλυψε ότι οι διαφημίσεις για τα καταστήματά του, τον εκνευρίζουν και δήλωσε «Με τόσο χρυσάφι που έχω δει, αισθάνομαι σαν πειρατής».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here