Με νέα επενδυτικά σχέδια άνω των 200 εκ. Ευρώ και με παρακαταθήκη την πολυετή συνεισφορά στα Κρατικά Ταμεία, στην Οικονομία και στην Απασχόληση, η Regency Entertainment χαράσσει τη νέα της πορεία.

Το 2019, η εταιρεία συμπληρώνει 25 χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Ελλάδα.

Η επένδυση των 200 εκ. Ευρώ στο Μαρούσι

Η μεγάλη επένδυση 200 εκ. ευρώ της «Ελληνικό Καζίνο Πάρνηθας» στο Μαρούσι, θα δημιουργήσει έναν μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα πόλο τουρισμού και ψυχαγωγίας: υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής, με υπερσύγχρονες «πράσινες» προδιαγραφές, με όγκο εναρμονισμένο στο τοπίο και ύψος πιο χαμηλό από τα γειτονικά κτίρια.

Θα διαθέτει Ξενοδοχείο πολυτελείας, εστιατόρια, χώρους εκδηλώσεων και υπόγεια πάρκινγκ.

Από την έκταση 55 στρεμμάτων, η μισή θα παραχωρηθεί για τη δημιουργία κοινόχρηστων χώρων πρασίνου, ενώ σχεδιάζονται κυκλοφοριακές παρεμβάσεις με ευεργετικά αποτελέσματα σε τοπικό επίπεδο.

Η επένδυση θα έχει ιδιαίτερα θετικές επιδράσεις στην ευρύτερη περιοχή, θα ενισχύσει περαιτέρω τα έσοδα του Δημοσίου και θα δημιουργήσει 1.000 νέες άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας.

Τα κεφάλαια θα προέλθουν εξ ολοκλήρου από τους ιδιώτες μετόχους της Εταιρείας – μεταξύ των οποίων, ο Όμιλος Λασκαρίδη ο οποίος ασκεί και τη διοίκηση της Regency, τρεις ελληνικές συστημικές Τράπεζες, επενδυτικά Funds και άλλοι επενδυτές – χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση του Δημοσίου, το οποίο διατηρεί το ποσοστό συμμετοχής του (49%).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here