Στην αποστολή και τον ρόλο της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας, αναφέρθηκε κατά την γενική συνέλευση των μετοχών ΕΥΑΘ, η επικεφαλής της εταιρείας κ. Ράνια Αικατερινάρη.

Όπως είπε, η ΕΣΥΠ λειτουργεί προς το δημόσιο συμφέρον, με σκοπό να ενισχύει την εταιρική αξία, να βελτιώνει την αποτελεσματικότητα των θυγατρικών της, χάριν του Ελληνικού Δημοσίου που είναι ο μοναδικός της μέτοχος και του κοινωνικού συνόλου που τελικά ωφελείται.

Η κ. Αικατερινάρη αναφέρθηκε και στην εικόνα που παρουσίασαν οι κρατικές επιχειρήσεις στην πρόσφατη πανδημία, επισημαίνοντας ότι ανταποκρίθηκαν επιτυχώς. «Η διαχείριση της πανδημίας έγινε αφορμή για να αποδειχθεί ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και στα δύσκολα».

Όπως σημείωσε, οι πρωτόγνωρες και μοναδικές συνθήκες, αποδεικνύουν ότι οι δημόσιες επιχειρήσεις άντεξαν και συνέχισαν να παρέχουν αδιάλειπτα τις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας κατά τη διάρκεια του lock-down, αναδεικνύοντας πόσο σημαντική είναι η συνεισφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.

«Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε με το σχέδιο του εκσυγχρονισμού, που στοχεύει στην ενίσχυση των δικτύων, τη βελτίωση των υπηρεσιών, όπως και στην καλύτερη διαχείριση των πόρων…» σημείωσε η επικεφαλής της ΕΣΥΠ.

Δείτε επίσης: Υπερδιπλάσιο μέρισμα ενέκρινε η ΓΣ της ΕΥΑΘ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here