Από τους χρηματιστηριακούς κλάδους με πλούσιο κι εργώδες παρασκήνιο, πολλές on line επαφές, εκ του σύνεγγυς συναντήσεις, διαπραγματεύσεις, παζάρια, ιδιοτελείς στρατηγικές (και… συντόμως ανακοινώσεις), είναι αυτός της ευρύτερης πληροφορικής, της αγοράς λογισμικού, ψηφιοποίησης κ.λ.π
Τεράστια είναι πλέον τα κονδύλια (μπορεί να φτάσουν έως τα 15 δισ.€) που καλούνται να διαχειριστούν (από την αρχή της πανδημίας και σε ορίζοντα τετραετίας το πολύ πενταετίας) ισχυροί και μικρότεροι παίκτες. 
Το “Β” ξεκίνησε από την περασμένη εβδομάδα ναφωτογραφίζει” τις εξελίξεις, με διαδοχικά “quiz” ακριβώς επειδή οι συζητήσεις είναι πολλές, το παρασκήνιο πυκνό και οι τελικές εξελίξεις μπορούν να πάρουν πολλές διαφορετικές τροχιές.
Επιμένουμε, προς το παρόν, να πορευόμαστε με QuiZ.
Γι’ αυτό σήμερα, το “Β” συνεχίζει με  ένα νέο-τρίτο- συμπληρωματικό γρίφο που βοηθά τους αναγνώστες του να συνθέσουν την εντυπωσιακή μεγαλύτερη εικόνα.

QUIZ:

  • Εισηγμένος μεγάλος του κλάδου (και σε όρους αποτίμησης) έχει ανεβάσει στο 4,9% τη συμμετοχή του στο μετοχικό κεφάλαιο εισηγμένης (από το μεσαίο ράφι). Παράλληλα διαβάσαμε στον χρηματιστηριακό Τύπο(στον ΜικροΜέτοχο) πως μέσω της UBS ελέγχει ένα επιπλέον 4%. 
Έχει και συνέχεια:
  • Ο εν λόγω μεγαλομέτοχος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να δρομολογήσει την εισαγωγή στο Χρηματιστήριο της Αθήνας, μιας θυγατρικής του η οποία ωστόσο είναι έμμεσα εισηγμένη (μέσω της συμμετοχών).
Τώρα συνειδητοποιούμε ότι ο γρίφος έχει γίνει ακόμη πιο περίπλοκος, γι’ αυτό άλλωστε απευθύνεται σε ειδικούς αναγνώστες.
Για όσους θέλουν να συνεχίσουν την προσπάθεια, υπάρχει διευκόλυνση:
  • Ο υπερδραστήριος επιχειρηματίας-επενδυτής διαθέτει-πλέον- εμφανή παρουσία και στην νέα IDEAL, μέσω της συμμετοχής του στην Virtus International Partners. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here