Γράφει η «ξενοδόχος»

 

  • «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την …επιστροφή στη Μύκονο».

Η δήλωση- επίσημη- έρχεται από την Αυτού Εξοχότητα, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Qatar Airways, Akbar Al Baker, με αφορμή την επιστροφή στη Μύκονο που πραγματοποιεί από τις 14 Μαϊου ο όμιλος.

Η Qatar Airways ξεκινά τις πτήσεις με το ‘’άνοιγμα’’ του ελληνικού τουρισμού, όπως έχει ανακοινωθεί από την Ελλάδα και τον υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη, με βάση τουλάχιστον τον στόχο που έχει τεθεί κι εφόσον οι συνθήκες της πανδημίας το επιτρέψουν.

Η αεροπορική σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωσή της, θα πετάει στο νησί στο δρομολόγιο Μύκονο- Ντόχα 3 φορές την εβδομάδα, συνδέοντας το νησί των ανέμων με 35 πόλεις στην Ασία και τη Μέση Ανατολή.

Στις επίσημες δηλώσεις μάλιστα ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ανέφερε ότι

  • «για πρώτη φορά η Qatar ξεκίνησε τις πτήσεις για Μύκονο το Μάιο του 2018 και το συγκεκριμένο δρομολόγιο ήταν πολύ δημοφιλές. Λόγω της πανδημίας αναγκαστήκαμε να αναστείλουμε τις πτήσεις το περυσινό καλοκαίρι, ωστόσο τώρα είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με την επιστροφή μας στο νησί, στηρίζοντας τις προσπάθειες της Ελλάδας για την επανεκκίνηση του τουρισμού».

Το νέο της επιστροφής της Qatar σε έναν από τους  premium προορισμούς εντός κι εκτός Ελλάδος ήταν καλοδεχούμενο και από τον Ελληνα υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη, δηλώνοντας ότι

  • «είναι πολύ ευχάριστο για εμάς το γεγονός ότι η Qatar εντάσσει στο σχεδιασμό για το καλοκαιρινό της πρόγραμμα τον πολυτελή προορισμό της Μυκόνου, σε μία δύσκολη περίοδο όπου όλες μας οι προσπάθειες εστιάζουν στο ασφαλές άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού». 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here