Στον παγκόσμιο εορτασμό των 200 χρόνων της Ελληνικής ανεξαρτησίας συμμετείχε η KLEEMANN, η ελληνική εταιρεία ανελκυστήρων που έχει τοπική παρουσία σε 10 χώρες και δίκτυο συνεργατών σε περισσότερες από 100.

Οι δυο Πύργοι της KLEEMANN στην Ελλάδα και στην Κίνα, ύψους 61 και 100 μέτρων αντίστοιχα, φωτίστηκαν στα χρώματα της γαλανόλευκης.

Σχολιάζοντας τη συμβολική αυτή κίνηση ο Νίκος Κουκούντζος, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου KLEEMANN δήλωσε: «Η ελληνική επανάσταση είναι ένα ιστορικό γεγονός, η σημασία του οποίου ξεπερνά τα όρια της χώρας μας. Από άκρη σε άκρη σε όλο τον πλανήτη, πολλές χώρες τίμησαν την επέτειο των 200 χρόνων της ανεξαρτησίας της Ελλάδας και στόλισαν με τη γαλανόλευκη εμβληματικά κτίρια. Το ίδιο θελήσαμε να πράξουμε και εμείς, αναδεικνύοντας όσο πιο ψηλά γίνεται ένα σύμβολο ελευθερίας, η οποία είναι προϋπόθεση κάθε προόδου. Σήμερα, εν μέσω μιας πανδημίας που στερεί την ελευθερία όλων των ανθρώπων στον κόσμο, αυτό το σύμβολο συνεχίζει να μας εμπνέει και να φωτίζει με τα πιο αισιόδοξα χρώματα το μέλλον».

Kleemann: Επένδυση 15 εκατ. ευρώ στην Κίνα

Oι ελληνικές επιχειρήσεις και startups στρέφουν το βλέμμα στις ΗΠΑ

Πατήστε πάνω στο τεύχος να διαβάσετε παλαιότερη συνέντευξη στο ΧΡΗΜΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here