Είκοσι έξι νέες Lamborghini και 18, επίσης του…«κουτιού», Ferrari κυκλοφόρησαν στους δρόμους της Ρουμανίας, από τον Ιανουάριο μέχρι και το Νοέμβριο του 2019, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το μητρώο αδειών κυκλοφορίας (DRPCIV). Στα πολυτελή αυτοκίνητα που κερδίζουν την προτίμηση των αγοραστών στη Ρουμανία συγκαταλέγονται επίσης οι Jaguar, Lexus, Maserati, Bentley και Aston Martin.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε το DRPCIV, κατά την προαναφερθείσα περίοδο ο υψηλότερος ρυθμός εγγραφής καινούριων πολυτελών αυτοκινήτων, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2018, ανήκει στην Lamborghini (271,3%). Ακολουθούν η Lexus (76,16%) και η Ferrari (50%).

Όσον αφορά τα μεταχειρισμένα ακριβά αυτοκίνητα, που άλλαξαν χέρια στο ίδιο διάστημα, ο αριθμός τους διπλασιάστηκε σε 1.235 σε σύγκριση με τα 553 αυτοκίνητα της ίδιας κατηγορίας, το πρώτο δεκάμηνο του 2018. Η Jaguar κρατά τα «ηνία» στις εγγραφές των ακριβών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων (633 οχήματα), ακολουθεί η Lexus με 457, η Maserati με 57, η Bentley με 52, η Lamborghini με 18 και η Ferrari με 11.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όπου δεν υπάρχει παλιά αστική τάξη υπάρχουν γρήγορα φανταχτερά αυτοκίνητα που συνήθως μυρίζουν μαύρο χρήμα, ναρκωτικά, διαφθορά, πορνεία. Κάτι σαν τα Καγιέν αγροτικά που κυκλοφορούν ακόμα στην Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here