Διαδικτυακά αναμένεται να «παραστεί» ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο «J.P. Morgan Greece Investment Forum», που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Νέα Υόρκη την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου.

Ο πρωθυπουργός στις ΗΠΑ επρόκειτο να λάβει μέρος στο διεθνές φόρουμ της JP Morgan, και να έχει μακρά σειρά επαφών με επενδυτές και υψηλόβαθμα στελέχη της Ομογένειας.

Η επενδυτική ζήτηση για τα ελληνικά περιουσιακά στοιχεία είναι ισχυρή και εκτιμάται πως θα αποτυπωθεί και στο προσεχές μελλον με σημαντικές τοποθετήσεις στο ελληνικό χρηματιστήριο.

Πρόσφατα παραδείγματα η αγορά του 9,9% της Alpha Bank από την Unicredit και η υπερκάλυψη του ποσοστού που διέθεσε το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας στην Εθνική Τράπεζα

Μετά το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας, ο πρωθυπουργός διεγνώσθη θετικός στην γρίπη Α Η1Ν1 και παραμένει σπίτι του.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι, για λόγους υγείας, η συμμετοχή του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στο “JP Morgan Greece Investment Forum”, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Νέα Υόρκη την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Δεν αναμένεται να υπάρξει καμία άλλη αλλαγή στις υπόλοιπες εργασίες του Συνεδρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ