Γράφει η «ξενοδόχος»

«Πράσινο» άναψε χθες η Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων για τη νέα επένδυση που φέρει την υπογραφή της Grivalia στη Μύκονο, η οποία μπορεί να συγχωνεύεται με την Eurobank συνεχίζει ωστόσο τις επενδύσεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου εγκρίθηκε «η κατασκευή τουριστικής εγκατάστασης 5 αστέρων της FRONTISA LTD σε συνεργασία με την Grivalia Hospitality S.A., στη Μύκονο. Στο επενδυτικό σχέδιο προβλέπεται προϋπολογισμός ύψους 46,5 εκατ. ευρώ και αναμένεται να δημιουργήσει 132 θέσεις εργασίας».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για επενδυτικό σχέδιο για υπερπολυτελές project  150 βιλλών με 380 κλίνες σε 95 στρέμματα στην περιοχή Καλό Λιβάδι. Η Grivalia επενδύει σταθερά την τελευταία διετία στον τομέα του τουρισμού εντός κι εκτός Ελλάδος έχοντας προχωρήσει σε ουκ ολίγες τοποθετήσεις με έμφαση πάντα σε 5άστερες επενδύσεις: Ενδεικτικά, στο χαρτοφυλάκιο του ξενοδοχειακού βραχίονα της Grivalia, εκτός από το πολυτελές ξενοδοχείο Αmanzoe στο Πόρτο Χέλι από τον όμιλο της Dolphin, έχουν ενταχθεί τα «Αστέρια» Γλυφάδας (σύντομα ξεκινά εκεί η πρώτη φάση των έργων), η ξενοδοχειακή μονάδα «Meli Palace» στα Μάλια της Κρήτης, καθώς και το διατηρητέο κτίριο του 1926, που στέγαζε το ιστορικό εστιατόριο «Όλυμπος Νάουσα» στη Θεσσαλονίκη και μετατρέπεται αυτή την περίοδο σε εξέλιξη σε boutique ξενοδοχείο. Εκτός από το Amanzoe, η Grivalia Hospitality είχε αποκτήσει από την Dolphin Capital Investors και το 60% της εταιρείας που ελέγχει το νησί Pearl Island στον Παναμά, στο οποίο επίσης βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες για νέο τουριστικό συγκρότημα με την υπογραφή του Ritz Carlton  και στόχο ολοκλήρωσης της πρώτης φάσης του έργου στις αρχές του επόμενου έτους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here