Με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας Mckinsey & Co. κ. Γιώργο Τσόπελα, το CEO Clubs Greece διοργανώνει ένα πρωτοποριακό Forum που αφορά στην μετεξέλιξη του μοντέλου διοίκησης των επιχειρήσεων εν μέσω Covid – 19 εποχή.

Το διαδικτυακό Forum με τίτλο “Beyond the Crisis. Pivoting for Growth”, θα πραγματοποιηθεί για τα μέλη του CEO Clubs και τις διοικητικές τους ομάδες, την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου, από τις 16:00 έως τις 19:30, μέσω ζωντανής σύνδεσης στην Live On, την πλατφόρμα διοργάνωσης ψηφιακών συνεδρίων και εκθέσεων της ethosBUSINESS.

Μετά την ομιλία του κ. Γιώργου Τσόπελα θα ακολουθήσει αναλυτικότερη συζήτηση σε panel υπό τον συντονισμό της Ιδρύτριας και Προέδρου του CEO Clubs Greece κ. Γεωργίας Καρτσάνη, στο οποίο θα συμμετάσχουν οι διακεκριμένοι ηγέτες:

Γεώργιος Στάσσης – Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, ΔΕΗ
Βασίλης Σταύρου – Διευθύνων Σύμβουλος, AB Βασιλόπουλος
Κώστας Πετρούτσος – Διευθύνων Σύμβουλος, Leaseplan
Γιάννης Παπαχρήστου – Πρώην Γενικός Διευθυντής, Coca Cola Hellenic
Χρήστος Μισαηλίδης – Διευθύνων Σύμβουλος, IWG

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στο site του CEO Clubs:
www.ceoclubsgreece.org

 

————————————————————————————————-

Mια νέα, ολοκληρωμένη εμπειρία
ψηφιακών συνεδρίων & εκθέσεων!

Η LiveOn,η πλατφόρμα διοργάνωσης ψηφιακών συνεδρίων και εκθέσεων της ethosBUSINESS, προσφέρει μια εμπλουτισμένη εμπειρία σε συνέδρους, ομιλητές και χορηγούς, με εύκολη πλοήγηση σε οργανωμένο περιβάλλον, δυνατότητες δικτύωσης, στοχευμένη προβολή των χορηγών, ψηφιακά περίπτερα, απολογιστικά δεδομένα κ.ά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here