Στα 25 εκατ. ευρώ ανήλθε η επένδυση του ομίλου Λάμψα για τη δημιουργία του νέ­ου ξενοδοχείου Athens Capi­tal Hotel – Mgallery, που ανοί­γει για πρώτη φορά τις πόρ­τες του την 1η Σεπτεμβρίου στη συμβολή των οδών Πανε­πιστημίου και Κριεζώτου.

To Athens Capital Hotel – MGallery είναι το τρίτο ξενο­δοχείο του ομίλου Λάμψα στην καρδιά της πρωτεύουσας, στην πλατεία Συντάγματος, πλησίον του Grande Bretagne και του King George. Το ξενοδοχείο διαθέτει 158 δωμάτια, 18 σουίτες και μία εν­τυπωσιακή προεδρική σουίτα.

Κάθε δωμάτιο αναδεικνύεται με διακριτικά ελληνικά σύμβολα και σχέδια, λιτές γραμμές και κομψά υλικά, όπως επιση­μαίνει σε σχετική ανακοίνωση η εταιρεία, η οποία προσθέτει ότι η νέα επένδυση της Εται­ρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε., έρχεται να συ­στήσει ένα αριστοκρατικό και πολιτιστικό σημείο συνάντη­σης όπου η τέχνη πρωταγωνι­στεί μαζί με τη σύγχρονη γα­στρονομία και τη high-end εμ­πειρία διαμονής, καλωσορί­ζοντας μια νέα εποχή στον αθη­ναϊκό τρόπο ζωής.

Στο Mappentonde Rooftop Pool Bar του ξενοδοχείου, με την πανορα­μική θέα στην Αθήνα, έχει εγ­κατασταθεί το εντυπωσιακότε­ρο μέρος του Mappemonde, έρ­γου Τέχνης του Γιώργου Λάππα που δημιουργήθηκε το 1988. Το επιβλητικό έργο αποτελείται από 3.000 κομμάτια, τα οποία διατρέχουν τους χώρους του ξενοδοχείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here