Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, 25 από τις ισχυρότερες εισηγμένες στο ελληνικό χρηματιστήριο, θα συμμετάσχουν στον επενδυτικό κύκλο που διοργανώνουν στη Νέα Υόρκη, η ΕΧΑΕ και το ΕλληνοΑμερικανικό Επιμελητήριο. 
Η διημερίδα (Τρίτη 11-Τετάρτη 12 Ιουνίου) που θα πραγματοποιηθεί στο The Peninsula NY Hotel (δίπλα στο The Museum of Modern Αrt),  έρχεται σε μία ιδιαίτερη συγκυρία λόγω των πολιτικών εξελίξεων, του στοιχήματος προεξόφλησης από τα funds του ενδεχομένου αυτοδύναμης κυβέρνησης και με την ελληνική αγορά να δίνει από την αρχή του έτους τις υψηλότερες αποδόσεις από κάθε άλλη αγορά του πλανήτη.
Συνεπώς οι οιωνοί είναι με την πλευρά των ελλήνων επιχειρηματιών, με τους Investor Relations Officers (IROs) των εισηγμένων οι οποίοι θα έχουν ενδιαφέρουσες κατ’ ιδίαν Β2Β επαφές και συζητήσεις.
Για να σας δώσω μια τάξη συγκριτικού μεγέθους, πέρυσι στο 7the Greek Investment Forum είχαν συμμετάσχει 60 funds, 90 διαχειριστές ενώ πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 400 συναντήσεις.
Για φέτος τα μεγέθη είναι πολύ ενθαρρυντικά για τους ανθρώπους των ΑΔΜΗΕ, Aegean Airlines, Alpha Bank, ΕΛΠΕ, ΤΙΤΑΝ, Μotor Oil, Mυτιληναίος, Εθνική Τράπεζα, Πανγαία ΑΕΕΑΠ, ΟΠΑΠ, Τράπεζα Πειραιώς, ΟΛΠ, ΔΕΗ, ΕΧΑΕ, Autohellas, Eurobank, Fourlis, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, Τέρνα Ενεργειακή, Ικτίνος, MLS, Profile, Σαράντης, Πλαστικά Θράκης, ενώ μένει να επιβεβαιωθεί η συμμετοχή του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here