Γράφει η «ξενοδόχος»

 

Με την άρση του περιοριστικού μέτρου της επταήμερης καραντίνας για τις αφίξεις από το εξωτερικό όπως έχει αποφασιστεί σε πρώτη φάση από την κυβέρνηση για τις πτήσεις από Ε.Ε. και πέντε ακόμη χώρες- Ηνωμένο Βασίλειο, Σερβία, ΗΠΑ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Ισραήλ, έρχονται και τα πρώτα ξενοδοχεία καραντίνας.

 

Στη “Διαύγεια” αναρτήθηκε η απόφαση του υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη για τα πρώτα επτά καταλύματα που θα μισθώσει το υπουργείο για τη φετινή σεζόν στους προορισμούς που ‘’ανοίγουν’’ από αυτή την εβδομάδα σε αυτό το πρώτο στάδιο άρσης των πρώτων ταξιδιωτικών περιορισμών έως το ορόσημο της 14ης Μαϊου.

  • Πρόκειται για επτά καταλύματα 3 και 4 αστέρων ή κλειδιών και συνολικής δυναμικότητας 421 δωματίων σε Κρήτη, Μύκονο, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Κω και Ρόδο αποκλειστικά για την προσωρινή διαμονή φυσικών προσώπων, εφόσον αυτά διαγνωστούν με κορωνοϊό.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση, το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει σύμβαση μεταξύ του Υπουργείου και των αναδόχων, με ανάλυση των όρων και των προϋποθέσεων μίσθωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ