Ένα από τα μεγαλύτερα επενδυτικά σχέδια στην Αττική, προϋπολογισμού άνω των €200 εκατ., βρίσκεται σε τροχιά υλοποίησης από τη REDS AE.

Πρόκειται για το Cambas Project, ένα έργο που θα αναπτυχθεί στο  πρώην οινοποιείο Καμπά και προβλέπει τη δημιουργία εμπορικού πάρκου, που θα περιστοιχίζεται από χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας.

Το σύγχρονο έργο θα δημιουργήσει 1.600 νέες θέσεις εργασίες, και στόχος είναι να υποδέχεται χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά σε ανοιχτούς «πράσινους» χώρους, που ενθαρρύνουν τις «πράσινες» μετακινήσεις και την προστασία της βιοποικιλότητας.

Το πάρκο θα έχει δομήσιμη επιφάνεια 89.000 τετραγωνικά μέτρα και στο σχέδιο προβλέπεται να αναπτυχθούν χρήσεις τουρισμού και φιλοξενίας, χώρων άθλησης, γραφείων, εμπορίου, ψυχαγωγίας και πολιτισμού.

Το ακίνητο προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών επενδυτών από το εξωτερικό κυρίως, οι οποίοι υπέβαλαν προτάσεις για τη δημιουργία συγκροτημάτων οικιστικής χρήσης, αλλά και την ανέγερση κτισμάτων που θα φιλοξενούσαν μεταξύ άλλων καταστήματα παρόλα αυτά η REDS αποφάσισε να συνεχίσει με το αρχικό masterplan χωρίς την πρόβλεψη για την ανέγερση σπιτιών.

Οι εργασίες κατασκευής έχουν χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης τα 3 χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here